BIST 9.710
DOLAR 32,54
EURO 34,90
ALTIN 2.427,30
GÜNCEL

Hava bugün nasıl olacak meteoroloji hava raporu

Hava durumu meteorolojinin açıklamasına göre ülkemiz genelinde hava durumu nasıl olacak? İstanbul'daki güneşli hava etkisini yağmura mı bırakıyor?

Meteoroloji son hava durumu tahminini yayınladı. Türkiye'yi etkisi altına alan güneşli hava sonrası yağmur kendini gösterdi. Yağmur kaç gün devam edecek? Detaylar haberimizde...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Akdeniz ve İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz'in aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

3 GÜN BOYUNCA ŞİDDETLİ YAĞIŞ!

Hava durumu son tahminler açıklandı meteoroloji uyardı. Başta İstanbul ve izmir hava durumu olmak üzere 3 gün boyunca yer yer şiddetli sağanak yağışlar görülecek. Sıcaklıklar ise haftasonu kadar birkaç derece de olsa artıyor. 

SICAKLIKLAR ARTIYOR MU?

İSTANBUL hava durumu 11 Şubat tahminlerini meteoroloji açıkladı. Haftasonuna kadar yağışlar kendini gösterecek. Sıcaklıklar birkaç derece artıyor. Çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İstanbul için 5 günlük hava raporu

YURT GENELİNDE HAVA DURUMU NASIL OLACAK?

Yağışlı hava Türkiye'yi etkisi altına almaya devam edecek. Yağışların; sabah saatlerinde Kıyı Ege ve Çanakkale çevreleri ile Balıkesir'in batı kıyılarında, öğle saatlerinde Antalya'nın doğu ilçelerinde kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

İŞTE 5 GÜNLÜK HARİTALI HAVA TAHMİNİ RAPORU

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR