BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,19
ALTIN 2.248,49
ÖĞRETMEN

Hangi illerde okullar tatil? 18 Şubat'ta İstanbul'da okullar tatil mi?

Yarın 18 Şubat 2015 Çarşamba. Hangi illerde okullar tatil olacak? 18 Şubat okulların tatil olacağı illerin tam listesi memurhaber.com'da. Okullar tatil mi 18/02/2015.

MEMURLAR - Yarın 18 Şubat 2015 Çarşamba. Hangi illerde okullar tatil olacak? 18 Şubat okulların tatil olacağı illerin tam listesi memurhaber.com'da. Okullar tatil mi 18/02/2015.

İstanbul Valiliği, öğrencilerin herhangi bir risk ve mağduriyetle karşılaşmamaları için anaokulu, ilkokul, ortaokul, liseler ile özel eğitim ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim ve öğretime yarın 1 gün ara verildiğini bildirdi.

BİNGÖL'DE 18 ŞUBAT'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Bingöl'de etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar yarın tatil edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve bağlı köylerdeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 18 Şubat Çarşamba günü ara verildiği belirtildi.

Bu arada kent genelinde devam eden kar nedeniyle ulaşıma kapanan köy yollarındaki çalışmalar sürüyor.

KONYA'DA 18 ŞUBAT'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Konya'nın Ilgın ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime iki gün ara verildiği bildirildi.

Ilgın Kaymakamlığından yapılan açıklamada, bölgede olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle ilçe merkezi ve bağlı köylerde eğitime çarşamba ve perşembe günleri ara verildiği belirtildi.

ORDU'DA 18 ŞUBAT'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Ordu'da kar yağışı nedeniyle bazı ilk ilçelerde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verilecek.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, il genelinde kar yağışının devam etmesi sebebiyle, Çamaş, Gürgentepe, Kabadüz ve Korgan ilçelerinin tamamında eğitime bir gün ara verildiği belirtildi. Yapılan açıklamada ayrıca Ünye'ye bağlı Pelityatak Ortaokulu, Çatalca İlkokulu ve Yeşilyurt İlkokulu ve Yenikent Mahallesi'nde bulunan ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verileceği kaydedildi.

Açıklamada tatil edilen yerler dışındaki tüm okullarda eğitim-öğretime devam edileceği aktarıldı.

SAMSUN'DA 18 ŞUBAT'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Samsun'da 18 Şubat 2015 günü etkili kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

Samsun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime ara verildi.

Samsun Valiliğinin açıklamasında, geceden bu yana etkisini artıran kar yağışı dolayısıyla il genelinde eğitim öğretim faaliyetinde bulunan ilk ve orta dereceli okulların 18 Şubat Çarşamba günü tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, ildeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de söz konusu günlerde idari izinli sayılacağı kaydedildi.

TUNCELİ'DE 18 ŞUBAT'TA OKULLAR TATİL Mİ?

Tunceli'nin Pülümür ve Nazımiye ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

Tunceli ve ilçelerinde kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Pülümür ve Nazımiye'de kar yağışı nedeniyle eğitime yarın ara verilmesi kararlaştırıldı.

Bu arada, İl Özel İdaresi ekipleri, kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapanan 30 köy yolunun açılması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 
Yorumlar 3 Yorum
ÇOK OKUNANLAR