BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.246,27
ÖĞRETMEN

Hangi illerde okullar 17-18 Şubat'ta tatil?

Türkiye genelinde etkisini sürdüren soğuk hava bazı bölgelerde yerini kara bırakınca okullar tatil edildi. Peki 17 Şubat'ta hangi ilde okullar tatil edildi? 17-18 Şubat'ta okullar tatil mi? Kar tatili kararı alınan illerin tam listesi memurhaber.com'da.

MEMURLAR - Türkiye genelinde etkisini sürdüren soğuk hava bazı bölgelerde yerini kara bırakınca okullar tatil edildi. Peki 17 Şubat'ta hangi ilde okullar tatil edildi? 17-18 Şubat'ta okullar tatil mi? Kar tatili kararı alınan illerin tam listesi memurhaber.com'da.

Samsun'da eğitime kar engeli

- Samsun'da etkili olan kar yağışı nedeniyle il genelindeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 2 gün ara verildi.

Samsun Valiliğinin açıklamasında, geceden bu yana etkisini artıran kar yağışı dolayısıyla il genelinde eğitim öğretim faaliyetinde bulunan ilk ve orta dereceli okulların 17 Şubat Salı ve 18 Şubat Çarşamba günleri tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, ildeki kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan engelli ve hamile personelin de söz konusu günlerde idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Zonguldak'ta eğitime kar engeli

Zonguldak'ta merkez ile Kilimli ve Kozlu ilçelerinde eğitime bugün ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamada, yoğun kar yağışından dolayı merkez, bağlı belde ve köyler ile Kilimli ve Kozlu ilçelerinde eğitime bugün ara verildiği bildirildi.

Engelli kamu görevlileri, hamileler ve kronik hastalığı bulunanların da bugün idari izinli sayılmasına karar verildi.

Kastamonu'da eğitime kar engeli

Kastamonu'nun Abana, Bozkurt, İnebolu, Çatalzeytin ilçelerindeki tüm eğitim kurumları ile Doğanyurt ve Küre'deki taşımalı sistem kapsamındaki okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

Cide'de ise taşımalı sistem kapsamındaki okulların 2 gün tatil edilmesi kararlaştırıldı.

Bingöl'de eğitime kar engeli

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve bağlı köylerdeki ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 18 Şubat Çarşamba günü ara verildiği belirtildi.

Bu arada kent genelinde devam eden kar nedeniyle ulaşıma kapanan köy yollarındaki çalışmalar sürüyor.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR