BIST 9.792
DOLAR 32,51
EURO 34,94
ALTIN 2.435,24
İŞÇİ

Hangi burçlar hangi meslekleri yapmalı?

Burçlarınızda sizin kişiliğinize, kabiliyetinize uygun olan meslekleri işaret eder. Burcunuzu ve kişiliğinizi dikkate alarak meslek seçimi yapmak sizin için doğru bir karar olacaktır.

Hangi burçlar hangi meslekleri yapmalı?

KOÇ BURCU Lider ruhlu koç burcu insanları, yönetimin kendi elinde olacağı iş sahalarında başarı kaydeder.Cesur ruhlu tavırları ile cesaret gerektiren her tür işin üstesinden gelir.Bu yüzden askeri alanlardaki mesleklerde, personel sorumluluğu olan mesleklerde, ticari hayatta risk almayı gerektiren işlerde cesaretli tavırlarını kullanarak gelir elde edebileceği mesleklerde son derece başarılıdır.

Hangi burçlar hangi meslekleri yapmalı?

BOĞA BURCU Boğa burcu insanları Venüs gezegeninin verdiği etki ile sanatsal gücü çok kuvvetli olan insanlardır. Bu yüzden dikkat ederseniz çeşitli alanlarda başarı sağlamış birçok sanatçı boğa burcu olduğunu fark edebilirsiniz. Kuyumculuk, ses sanatçılıkları, mücevher tasarımları, heykeltıraşlık, dekoratörlük mesleklerinde başarı elde ederler.

Hangi burçlar hangi meslekleri yapmalı?

İKİZLER BURCU İkizler burcu hareketli yaşam tarzına yatkın olan karakterleri ile masa başı, monoton işlerde başarılı olamazlar, çünkü severek yaptıkları bir iş hali değildir. Araştırmaya dayanan, koşuşturma isteyen, pratik zekâsını kullanabileceği işlere yönelirler ve bu alanlarda üstün başarılar elde ederler. Gazetecilik, spikerlik, arkeologluk, yazarlık, reklamcılık, öğretmenlik en başarılı oldukları mesleklerdir.

Hangi burçlar hangi meslekleri yapmalı?

YENGEÇ BURCU Yengeç burcu insanları merhamet duyguları çok gelişmiş insanlardır. Bu yüzden doktorluk, hemşirelik, anaokul öğretmenliği, gibi işlerde severek, hiç şikâyet etmeden çalışırlar.