BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.300,89
HADİ ÖZIŞIK / TÜM YAZILARI
TÜM YAZILARI
Klavyesinin tuşlarını yumruklayan gazeteci Başbakan, Tuzla'daki evinde yaklaşık bir saat kaldı. NTV'ye bağlandı, Ankara'yı aradı, kabine üyelerini Çankaya'ya yönlendirdi, aHaber'de darbecilere meydan okudu ve saat 23'ü biraz geçe, Ankara'ya doğru yola çıktı.
Şehit olamadığı için utanan adam! FETÖ'nün başı, yaptığı katliamları güzelleştirmeye çalışadursun, Tayyip Erdoğan'ın öfkesiyle beslenenler, FETÖ'ye bağlılık yemini edenlerin bağışlanmasını, ya da salıverilmesini istiyor "mağduriyet" edebiyatı yaparak.
FETÖ'nün çirkin dili, yürüyüş ve Erdoğan'ın sığınak hikayesi CHP lideri, bu adamın düşmanı olduğu Tayyip Erdoğan kadar kendisi için de tehlikeli olduğunu bilmesi ve görmesi gerekiyor. Aksi halde, 15 Temmuz gecesi, FETÖ'nün kanunsuz vahşetine kurban giden 249 şehidimizin "adalet"ine ihanet etmiş olur!
FETÖ postuna bürünen Aziz Nesin'in 'aptal' oğlu! İnsanların kafatasını kadeh yapıp içinde kan içmeye meyilli bir terör örgütünü masumlaştırmaya çalışan biri için "aptal" demek çok hafif kalıyor farkındayım. Ama ahlâkım fazlasına müsade etmiyor üzgünüm.
Kemal Kılıçdaroğlu bu yolculuğa tek başına çıkmalıydı Ankara-İstanbul hattında "Adalet" için yürüyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu keşke "Ölüm yürüyüşü"nden haberdar edilseydi, adalet arayışının nasıl yapıldığını öğrenmiş olurdu. Ya da, "hak arayışı"nın hangi şartlarda yapıldığını görmüş olurdu.
Tayyip Erdoğan'ın damadı ve diğer iki damat Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın FETÖ mücadelesini sekteye uğratmaktır yapılan.. Aksini düşünen yok; iki damadın tahliyesinin ceremesini ne yazık ki, AK Parti çekiyor, çekecek!
Sözcü'ye el konulacak mı? Muhabir Gökmen Ulu'dan şüphe duyuyorsan eğer, o haberin peşinden koştuğu günü irdele.. Telefon kayıtlarını çıkar mesela, kiminle görüşmüş, kimlerle plânlar yapmış, nasıl bir tuzak kurmuş... varsa böyle bir şey hepsi bir bir ortaya çıkar..