BIST 9.080
DOLAR 32,35
EURO 35,11
ALTIN 2.305,40
GÜNCEL

Gülen yakalanınca oraya yerleştirilecek

AK Partili Mehmet Ali Şahin, Fethullah Gülen yakalandığı takdirde yerleştirilecek yeri açıkladı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine tepki göstermek amacıyla Karabük Kent Meydanı'nda toplanan vatandaşlara hitap eden AK Parti Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, önemli açıklamalarda bulundu.

Darbe girişiminin karşısına dikilen ve geri püskürten Türk milletinin kahramanlıklarının anlatmakla bitmeyeceğini vurgulayan Şahin, vatandaşların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle günlerdir demokrasi nöbeti tutuğunu belirtti.

Darbe girişiminin ardından tutuklanan subayların ifadelerinin "delil nerede?" diye soranlara yeteceğinin altını çizen Şahin, bu yapıya hala sempati besleyen ve inananların vatan sevgisinden şüphe duyduğunu kaydetti.

"ONA EN UYGUN ADA HAYIRSIZ ADA'DIR"

Fethullah Gülen'in sağ kolu Trabzon'da yakalandı
Karabük'ün son zamanlarda 4 şehidi olduğunu, ikisinin PKK saldırıları, ikisinin ise FETÖ'nün saldırıları ile gerçekleştiğini anlatan ve meydandakilere "FETÖ terör örgütü ile PKK arasında ne fark var?" diye soran Şahin, şöyle devam etti:

"Terörist başı Abdullah Öcalan ile Fetullah Gülen arasında ne fark var? Var mı bir fark? PKK terör örgütünün elebaşı İmralı'da cezasını çekiyor. FETÖ terör örgütünün başı Fetullah Gülen de Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve hükümetinin uğraşları sonucu inanıyorum ki Türkiye’ye iade edilecektir. O da Türkiye’ye gelecek bağımsız yargı organları karşısında yargılanacak ve bu hainane davranışlarının Türkiye’ye, milletimize karşı girişmiş olduğu bu hainane eylemlerinin hesabını verecektir. Fetullah Gülen Türkiye’ye iade edildiğinde ona da uygun bir ada buluruz. Hatta Abdullah Öcalan ile komşu olmasını gönlümden geçiriyorum. Ona en uygun ada Hayırsız Ada'dır. İmralı’nın hemen yanındaki Hayırsız Ada."

Sık sık "idam isteriz" sloganlarına karşı vatandaşın bu isteğini anlayışla karşıladığını dile getiren Şahin, devletin her kurumuna sızan, KPSS sorularını çalarak kritik bölgelerine gelen FETÖ üyelerinin temizleneceğini kaydetti.

Şahin, Yenice ilçesine de geçerek, darbe girişimine tepki göstermek amacıyla Hükümet Konağı yanında toplanan vatandaşlara seslendi ve ikinci bir duyuruya kadar meydanlarda kalınmasını istedi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR