BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,88
ALTIN 2.421,86
GÜNCEL

Göç Zamanı 2. bölüm fragmanı Hürrem'den Cennet'e

Göç Zamanı'nın 2. bölüm fragman izlemek isteyenler ekran başına kitlendi. Göç zamanı ilk bölümü ile herkesi büyüledi. Vahide Perçin, Talat Bulut ve Tilbe Saran'ın yer aldığı Göç Zamanı yeni bölümde neler yaşanacak?

Göç Zamanı 2. bölüm yeni fragmanı yayınlanır yayınlanmaz memurhaber'de... Bir annenin, zulümden kaçırdığı çocuklarını bilmeden bir cehenneme sokuşunun; gözlerinin önünde her birinin dağılıp gidişinin; onlara sahip çıkmak için çırpınışının öyküsünü anlatan dizinin 2. bölümde seyirciyi neler bekliyor? İşte Göç Zamanı dizisinin en çarpıcı detayları...

GÖÇ ZAMANI 2. BÖLÜM 1. FRAGMANI 

GÖÇ ZAMANI İLK BÖLÜMDE NELER OLDU?

Göç Zamanı, bir annenin, zulümden kaçırdığı çocuklarını bilmeden bir cehenneme sokuşunun; gözlerinin önünde her birinin dağılıp gidişinin; onlara sahip çıkmak için çırpınışının öyküsünü anlatıyor.

MASUMİYETİNİ KAYBETMİŞ AŞK HİKAYESİ

Yıllarca annesini ‘kuma anne’ bilen ve onu öldürmek için gelen Yemin… Cennet önce ona kendisinin annesi olduğunu kabullendirmeye çalışacak. Zümrüt ise girdiği bu parıltılı dünyada, yolunu kaybedecek. Cennet kızına sahip çıktığında ise çok geç olacak; geriye kalbi kırık bir genç kız ve masumiyetini kaybetmiş bir aşk hikayesi kalacak.

Bu zengin çevreden tiksinen Kiraz ise bambaşka bir hayalin peşinden gidecek. Cennet bir kez daha kadının değişmeyen yazgısını görecek ve yeniden isyan edecek ama umudunu asla kaybetmeyecek. Çünkü o anadır. Dünya yansa da çocuklarını kanatları altına alacak, o sıcak kucak onlar için daima sığınılacak son kale olarak varlığını sürdürecek.

VAHİDE GÖRDÜM KİMDİR? HÜRREM SULTAN ROLÜYLE PATLADI

Vahide Gördüm 2003'de yayınlanan Bir İstanbul Masalı dizisindeki Suzan Kozan rolü ile televizyon dünyasına adım attı ve tanındı. Gördüm ailesi İstanbul'a yerleşti. Hemen arkasından Hırsız Polis dizisindeki Fulya rolüyle seyirci karşısına çıktı. 2006'da İlk Aşk filminde Çetin Tekindor'la başrolü paylaştı. 2007 yılında Annem adlı dizide Zeynep Eğilmez karakterini canlandı.

Adını Feriha Koydum dizisinde başrol oyuncusu olarak başarıyla Zehra Yılmaz rolünü sürdürdü. Fakat dizinin 3. sezonundan itibaren diğer başrol oyuncusu Hazal Kaya ve yardımcı oyuncular Barış Kılıç ve Ceyda Ateş gibi oyuncularla beraber dizinin kadrosundan ayrılmıştır.

2012 senesinde Private Practice adlı dizinin uyarlaması olan Merhaba Hayat adlı bir medikal dizide doktor rolünde oynamıştır.

2011 senesinde meme kanseri olduğunu öğrendi, yoğun bir tedavi sürecinin ardından hastalığı yendi.

Vahide Gördüm, 1991 yılından beri tiyatro oyuncusu Altan Gördüm ile evli olup Alize Gördüm (d.1994) adında bir kızları vardır. 22 yıldır evli olduğu eşinden Mart 2013’de boşanıp kendi kızlık soyadı olan Perçin‘i kullanmaya başlamıştır.

2013 senesinin haziran ayında “Muhteşem Yüzyıl” dizisine Hürrem Sultan olarak girdi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR