BIST 9.671
DOLAR 32,59
EURO 34,85
ALTIN 2.495,27
GÜNCEL

Gazeteoku iOS ve android uygulamasını indirdiniz mi?

Gazete manşetlerini ve tüm köşe yazarlarına gazeteoku iOS ve android uygulamasından ulaşabilirsiniz. Gazeteokuda android ve iOS uygulamasında favori yazarlarını belirleyip haberleri de takip edebiliyorsunuz.

Gazeteoku.com sitesi yenilediği android ve iOS uygulamalarında kullanıcı dostu olmayı hedefledi. Gazetelerin manşetlerine ve tüm köşe yazarlarına bu uygulama ile ulaşabileceksiniz. Gazeteoku android ve iOS uygulamasını okurlarımız kişiselleştirebiliyorlar da... Beğendikleri yazarları favorilere ekleyip uygulamada yayın akışını kendileri belirlemiş oluyorlar.

Gazeteoku android ve iOS uygulamasında Hürriyet, Sabah, Milliyet, Akşam, Sözcü, Cumhuriyet, Vatan, Milli Gazete, Yeni Şafak, Star, Fanatik, Fotomaç, AMK, Aydınlık sitelerinin tüm köşe yazarları yer alıyor.

Gazeteoku android ve iOS uygulamalarını şimdi cep telefonlarınıza indirebilirsiniz. Yılmaz Özdil'den Fatih Altaylı'ya, Abdülkadir Selvi'den Ahmet Hakan'a, Ersoy Dede'den Mehmet Acet'e, Mete Yarar'dan Soner Yalçın'a kadar tüm köşe yazarlarına tek bir uygulama ile ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR