BIST 9.093
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,64
GÜNCEL

Game of Thrones (Taht Oyunları)'ndan yeni fragman geldi

24 Nisan'da başlayacak olan 6'ıncı sezon öncesi, fenomen dizi 'Game of Thrones (Taht Oyunları)'ndan yeni bir fragman daha geldi. İki dakikalık video, yayınlandığı ilk gününde 5 milyona yakın bir izlenme oranı elde etti.

George R. R. Martin'in epik fantezi serisi Buz ve Ateşin Şarkısı'ndan uyarlanan, dünyanın en çok izlenen dizilerinden Game Of Thrones'un 6. sezonuna sayılı günler kala yayınlanan ikinci fragmanı heyecan uyandırdı.


Beşinci sezonun son bölümünde saldırıya uğrayan Jon Snow'un ölüp ölmeyeceği konusu tartışılırken yeni sezon öncesi yayınlanan sinopsis bütün soru işaretlerini ortadan kaldırdı.


Jon Snow hayranlarını üzen sinopsiste, "Jon Snow ölür. Daenerys güçlü bir adamla tanışır. Cersei kız kardeşini tekrar görür" ifadeleri yer aldı. Jon Snow'un cesedini gösteren bir sahneyle açılan yeni fragman da sinopsisteki iddiaları kanıtlar nitelikte.


Dizinin savaş ve aksiyon sahneleriyle dolu geçeceğine dair iddiaları kuvvetlendiren fragmanda, Güney ve Kuzey krallıkları arasında bir savaş çıkacağına dair ipuçları da yer alıyor.


Sezona dair yayınlanan birinci fragmanda ise, fonda İrlandalı şarkıcı James Vincent McMorrow'dan "Wicked Game" şarkısı yer almış, "Daenerys Targaryen" (Khalessi) karakterinin esirler arasında yürüdüğü görüntülere yer verilerek, Ejderhaların Annesi'nin akıbeti konusunda izleyicide merak uyandırılmıştı.