BIST 10.046
DOLAR 32,42
EURO 34,76
ALTIN 2.420,13
İŞÇİ

FETÖ mağduru memurlar geri dönüyor

Kamuda FETÖ operasyonları devam ediyor. Atılan memurlar için yeni düzenleme yapılacak.

FETÖ mağduru memurlar geri dönüyor

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, 50 binden fazla FETÖ mensubunun kamudan atıldığını söyledi. Hata yapmamak için titiz çalışıldığını belirten Canikli "Eğer hata varsa ne zaman tespit edersek düzelteceğiz, hiç kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

FETÖ mağduru memurlar geri dönüyor

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, FETÖ mensubu olmadığı halde kamudan atılanların görevlerine geri dönebileceklerini söyledi. Canikli, Giresun Ak Parti İl Binası'da yaptığı konuşmada, 50 binden fazla FETÖ mensubunu kamudan attıklarını belirterek, “FETÖ'nün 40 yılda yerleştiği bu alanlardan kazımak için mücadele ediyoruz. En son çıkarılan kararname ile 50 binden fazla FETÖ mensubunu kamudan attık" dedi.

FETÖ mağduru memurlar geri dönüyor

DÜZELTMEDE ZAMAN YOK Hata yapmamak için çok titiz çalıştıklarını vurgulayan Canikli, “Bütün bu titiz yaklaşımımıza rağmen yanlış bir işlem yapılmışsa, bir tane bile yanlış işlem yapılmışsa onları da düzelteceğiz. Düzeltme yollarımız da açık, bunu çok net bir şekilde buradan ifade ediyoruz" diye konuştu.

FETÖ mağduru memurlar geri dönüyor

Kamudan yanlışlıkla atılanların düzeltmesinin yapılması için herhangi bir süre kısıtlaması bulunmadığını söyleyen Canikli “Bu şekilde gelen talepler sınırlı ve onlar içerisinde düzeltmeler yapıyoruz ve bu düzeltmelerde de bir süre sınırlamamız yok. Sonuna kadar ne zaman tespit etmişsek düzelteceğiz. Ondan yana hiç kimsenin kuşkusu olmasın. O talepler ileride valiliklere de yapılabilir" ifadelerini kullandı.