BIST 8.990
DOLAR 32,33
EURO 35,08
ALTIN 2.298,20
MEMUR

Erdoğan'ın vizyon belgesi-Vizyon belgesinde neler var?

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Vizyon Belgesi'ni açıklıyor SON DAKİKA

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Vizyon Belgesi"ni bugün saat Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen bir etkinlikle açıklıyor.

Erdoğan, Vizyon Belgesi ile Cumhurbaşkanlığı seçilmesi durumunda izleyeceği yola ilişkin detaylarını açıklamış olacak.

"Yeni Türkiye Yolunda Vizyon Belgesi" 84 sayfadan oluşuyor.

cumhurbaşkanı adayı ve başbakan recep tayyip erdoğan vizyon belgesi.jpg

Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Vizyon Belgesi tanıtım toplantısı öncesi salondaki konukları selamladı.

Erdoğan'ın Vizyon Belgesi tanıtım toplantısı saygı duruşundan sonra, Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın özgeçmişinin yer aldığı sinevizyon gösterisiyle başladı.

EN KÜÇÜK AYRINTILAR BİLE DÜŞÜNÜLDÜ

Başbakan Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı vizyon belgesini açıklayacağı Haliç Kongre Merkezi'nde oturma düzeninde en küçük ayrıntı bile düşünüldü.

Farklı grupların farklı kart renklerine göre oturacağı salonda, Başbakanlık için ayrılan bölümün sağına soluna ve arkasına yerleştirilen gruplarla, Erdoğan, "Toplumun her kesimini kucaklıyorum" mesajı verecek.

Buna göre Erdoğan'ın hemen arkasında sanatçılar ve sporcular, sağ tarafında düşünce kuruluşları, STK temsilcileri, akademisyenler, yazarlar ve üniversiteler yer alacak. Sol tarafında ise akil insanlar, dini cemaat ve vakı temsilcileri yer alıyor.

ÖĞRETMENLERİ GELECEK

Saat 15.00'de başlayacak program için salonda hazırlıklar hızla sürerken, Erdoğan'ın öğretim hayatındaki 30 öğretmeni ve Kasımpaşa'daki arkadaşları da yanında olacak. Yaklaşık 4 bin 500 kişinin davet edildiği toplantıya, 70 işadamı, İstanbul 3. Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, İzmit Körfez Geçişi, Marmaray, Avrasya ve hızlı tren projelerinin mühendisleri ve işçileri katılacak.
Toplantıya, 27 Mayıs Darbesi'nden sonra idam edilen Adnan Menderes, Yassıada'da ömür boyu hapse mahkum edildikten sonra rahatsızlanarak hapishanede hayatını kaybeden Tevfik İleri ve Cumhurbaşkanı Celal Bayar'ın aile temsilcileri de davet edildi.

cumhurbaşkanlığı vizyon belgesi.jpg

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR