BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,19
ALTIN 2.245,88
GÜNCEL

Erdoğan'ın çağrısına PTT'den tam destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dövizleri TL'ye dönüştürülmesi çağrısına PTT'den tam destek geldi. Desteğin ayrıntılarını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan anlattı.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, PTT AŞ'nin, dövizlerin Türk lirasına dönüştürülmesi işleminde herhangi bir komisyon almayacağını ve döviz bozduracaklara yüzde 10 kargo indirimi uygulanacağını bildirdi.

Arslan, yaptığı açıklamada, 176 yıllık köklü bir geçmişe sahip PTT AŞ'nin istiklalden istikbale her dönemde ülkesi ve milletiyle omuz omuza olduğunu ifade etti.

PTT AŞ'nin, dövizlerin Türk lirasına dönüştürülmesi işleminde herhangi bir komisyon almayacağını ve döviz bozduracaklara yüzde 10 kargo indirimi uygulanacağını bildirdi.
.Döviz bozduracak müşterilere yüzde 10 kargo indirimi uygulanacaktır.

 PTT AŞ'nin 40 bin çalışanı, 4 bin 500'e yakın iş yeriyle Türkiye'nin en ücra köşelerine kadar ulaştığını ve hizmetlerini yurt dışına da taşıdığını vurgulayan Arslan, dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen PTT AŞ'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı doğrultusunda son derece yerli ve milli bir uygulama başlattığını söyledi.



Sayın Ahmet ARSLAN, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişimi karşısında PTT A.Ş. ailesinin dik bir duruş sergilediğini anımsatarak, “PTT, Türkiyemizin menfaatlerini savunma noktasında üzerine düşeni yapmaya devam ediyor. Ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak üzere harekete geçen PTT, Sayın Cumhurbaşkanımızın ‘Yastığının altında döviz olanlar gelsin parasını altına, Türk Lirası’na dönüştürsün. Türk Lirası değer kazansın, altın değer kazansın’ çağrısına tam destek vermektedir” dedi.

Bu kapsamda şirketin bir dizi karara imza attığını belirten Arslan, şunları kaydetti:

"PTT, dövizlerin Türk lirasına dönüştürülmesi işleminde herhangi bir komisyon almayacaktır. Döviz bozduracak müşterilere yüzde 10 kargo indirimi uygulanacaktır. Ayrıca döviz bozduracak müşterilerin havale işlemlerinde yüzde 10 indirim yapılacaktır. Vatandaşlarımız ePttAVM.com üzerinden seçili ürünlerde yapacakları alışverişlerde ise yüzde 5 indirim kazanacaklardır."

 

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR