BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
İŞ İLANLARI

Emniyet 4 bin özel harekat polisi alacak!

TÜRKİYE'de son aylarda artan terör olayları nedeniyle emniyet yeni önlem yöntemleri geliştirdi. Yapılacak yeni önlemlere göre emniyete 4 bin özel harekat polisi alınacak.

Emniyet Genel Müdürlüğünce, özel harekat branşlı 4 bin erkek polis memuru adayı alınacak. Peki polis memuru olmak için şartlar neler? Detaylar haberimizde...

Ön başvuruların internet üzerinden yapılacağı Polis Meslek Eğitim Merkezlerine 4 bin erkek polis memur adayı alınacak. 2014 veya 2015 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavlarının birinden 50 puan alan, lisans mezunu ve 30 yaşından gün almamış vatandaşlar özel harekat polisi olmak için başvuru yapabilir.

EMNİYET AÇIKLAMA YAPTI!

Emniyet'ten yapılan açıklamada, “Emniyet Genel Müdürlüğü’nce Polis Meslek Eğitim Merkezlerine (POMEM) 17′nci dönem polis meslek eğitimi için özel harekat branşlı 4 bin erkek polis memuru adayı alımı yapılacak. Ön başvurular Polis Akademisi Başkanlığına ait www.pa.edu.tr adresinden on-line olarak gerçekleştirilecek" ifadeleri kullanıldı.

POLİS OLMAK İSTEYEN ADAYLAR İÇİN BAŞVURU ŞARTLARI BELLİ OLDU!

17′nci dönem polis meslek eğitimi için adaylarda aranacak şartlar belli oldu. Buna göre başvuru yapacak adayların 30 yaşını aşmaması ve en az dört yıllık lisans mezunu olması gerekiyor. Öte yandan 2014 veya 2015 yıllarında yapılan KPSS lisans P3 Puan türünden en az 50,00 taban puanı alan adaylar başvuru yapabilir. 

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR