BIST 9.943
DOLAR 32,45
EURO 34,79
ALTIN 2.443,96
EMEKLİ

Emeklilere faizsiz kredi müjdesi!

Finansbank’ın emekli müşterilerine yönelik başlattığı kampanya devam ediyor. Finansbank'tan emeklilere faizsiz, dosya masrafsız kredi geliyor!

Finansbank açıklamasına göre, 31 Temmuz’a kadar sürecek kampanya kapsamında maaşlarını Finansbank’a taşıyan emekliler hesap işletim ücreti ödemiyor, maaşının 4 katına ve 2 bin liraya kadar 6 ay vadeli faizsiz ve dosya masrafsız ihtiyaç kredisinden faydalanabiliyor.

Maaşlarını ilk defa Finansbank’a taşıyan, aylık 500 lira ve üzeri emekli maaşı alan ve Finansbank’a 31 Temmuz 2013 tarihine kadar başvuran müşteriler, maaşlarını 2 yıl boyunca Finansbank aracılığıyla alma sözü vermeleri ve ay sonu hesabı açtırmaları durumunda 300 lira alıyorlar.

Emekli müşterilerine ihtiyaç, otomobil ve konut kredilerinde de düşük faiz avantajları ve uzun vadeli ödeme seçenekleri sunan Finansbank, internet bankacılığı ile yapılan EFT ve havale işlemlerinde de ücret almıyor. Mevcut faiz oranı üzerinden tüketici kredilerinde yüzde 25, otomobil kredilerinde yüzde 10 indirim avantajı sunan Finansbank, aynı zamanda 3 ayda bir geri ödeme imkanı sağlıyor. Finansbank’tan emekli maaşını alan emekliler ayrıca banka kartlarıyla Türkiye’deki tüm bankaların ATM’lerinden ücretsiz olarak bakiye görüntüleyebiliyor ve maaşlarını çekebiliyor.

Finansbank Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Erkin Aydın, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “Türkiye’de emeklilere özel bankacılık deyince ilk akla gelen bankalardan biri olma hedefiyle yola çıkıyoruz. Bu hedef doğrultusunda birçok emekli müşterimizi dinledik ve ihtiyaçlarına yönelik olarak onlara özel bankacılık çözümlerini hazırladık” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR