BIST 9.645
DOLAR 32,56
EURO 34,87
ALTIN 2.430,05
EMEKLİ

Emekli sandığı (4C) hizmet dökümü sorgulama nasıl yapılır?

Emekli sandığına bağlı vatandaşlar e-devlet üzerinden hizmet dökümü sorgulama işlemini yapabilirler. İşte emekli sandığı (4C) sorgulama işlemi hakkında ayrıntılı bilgiler...

Emekli sandığı (4C) hizmet dökümü sorgulama işlemlerini e-devlet kapısı üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Emekli sandığı hizmet dökümü ile ilgili ayrıntılı bilgi memurhaber.com'da.

Online olarak gerçekleştirebildiğimiz işlemlerden birisi de Emekli Sandığı dökümü işlemidir. E-Devlet sistemi sayesinde artık pek çok işleminizi hiçbir kurum ve kuruluşlara gidip kuyruklarda vakit harcamadan ve gereksiz bir ton evraklarla uğraşmadan halledebilirsiniz.

E-Devlet sisteminin bize sunduğu hizmetlerden biri olan Emekli Sandığı hizmet dökümü işlemi ile Emekli Sandığı’na bağlı vatandaşlarımız sigorta bilgilerine erişebilirler. E-Devlet sistemi üzerinden gerçekleştireceğiniz Emekli Sandığı dökümü işlemi için yapmanız gerekenleri yazımızın devamını okuyarak öğrenebilirsiniz.

E- DEVLET SİSTEMİ ÜZERİNDEN EMEKLİ SANDIĞI DÖKÜMÜ NASIL ALINIR?

E-Devlet sisteminin sağladığı bu kolaylıklar ile işlemleriniz kolay ve rahat bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. E-Devlet sistemi üzerinden yapacağınız Emekli Sandığı hizmet dökümü işlemi için E-Devlet sisteminden yapılan tüm işlemlerde olduğu gibi E-Devlet şifrenizin olması gerekmektedir. Eğer şifre sahibi değilseniz şifre temini oldukça kolaydır.

Tek yapmanız gereken size en yakın PTT şubesine giderek kimliğiniz ile başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvurunuzun kabulü sonrasında 2 TL işlem ücreti karşılığında şifre sahibi olabilirsiniz. İlk olarak yazının sonunda paylaştığımız bağlantı adresine tıklayınız. Bağlantı adresine tıkladıktan sonra karşınıza gelecek olan sayfada “Kimliğimi Şimdi Doğrula” butonuna tıklayarak kimlik doğrulaması sayfasına gidiniz. Açılan sayfada T.C kimlik numaranızı ve E-Devlet şifrenizi giriniz. Sonrasında bilgilerinizi kontrol edip “Sisteme Giriş Yap” butonuna tıklayınız. Böylece Emekli Sandığı dökümüne ulaşabilirsiniz.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR