BIST 9.508
DOLAR 32,50
EURO 34,75
ALTIN 2.485,45
EMEKLİ

Emekli promosyonu verilme tarihi Bakan açıkladı

Emekli promosyonu ne zaman verilecek hangi emekli ne kadar promosyon alacak sorusunun yanıtı belli. Emekli promosyonu ne zaman alacak Mehmet Müezzinoğlu emekli promosyonun ne zaman yatacağına dair bilgi verdi.

Emekli promosyonuyla ilgili sona gelindi. Aralık ayında açıklanan haberle birlikte milyonlarca emeklinin beklediği promosyon haberi geldi. Peki emekliler ne zaman promosyon alacak? Detaylar memurhaber'de.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emeklilere banka promosyonunun ne zaman ödeneceğini açıkladı. Müezzinoğlu, “Mart ayı itibarıyla promosyonlar ödenmeye başlanacak. Bu hafta kamu bankaları ve özel bankalar da dahil protokolün imzalanmasıyla ilgili son rötuşları, dün son şeklini bankalara gönderdik. Kanaatim o ki yarın itibarıyla bitirmiş olacağız” diye konuştu.

PROMOSYON ÖDEMELERİNE MARTTA BAŞLANACAK'

Emeklilere banka promosyonuna ilişkin Müezzinoğlu, şöyle konuştu:
"Mart ayı itibarıyla promosyonlar ödenmeye başlanacak. Bu hafta kamu bankaları ve özel bankalar da dahil protokolün imzalanmasıyla ilgili son rötuşları, dün son şeklini bankalara gönderdik. Kanaatim o ki yarın itibarıyla bitirmiş olacağız.

Bin liranın altında emekli maaşı alanlara 300 lira, bin lira ile 2 bin lira arasında emekli maaşı alanlara 375 lira, 2 bin lira üzerinde emekli maaşı alanlara da 450 lirayı vermek bizim kamu bankalarıyla asgari taahhüdümüz. Ama diğerlerine de açıyoruz, rekabete açıyoruz. Farklı önerileri ve cazip promosyonları emeklimizin tercihlerine göre serbest bırakıyoruz."

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR