BIST 9.080
DOLAR 32,33
EURO 35,12
ALTIN 2.308,97
EMEKLİ

Emekli promosyonu Müezzinoğlu'ndan flaş açıklama

Emekli promosyonuyla ilgili yapılan açıklamalar ardı ardına kesilmiyor. Emeklilerin beklenen promosyonu alamaması üzerine Mehmet Müezzinoğlu konuyla ilgili açıklama yaptı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, emekli promosyonuyla ilgili açıklama yaptı. Katıldığı canlı yayında promosyonla ilgili açıklama yapan Müezzinoğlu, promosyon rakamının düşük olduğunu söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Müezzinoğlu, NTV’de katıldığı programda gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Geçici iş ilişkisiyle ilgili Bakan Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

EMEKLİLERE VERİLEN PROMOSYON

Emeklilere verilen promosyon ile ilgili olarak Bakan Müezzinoğlu, “Dün itibariyle bu konuda 1 ay konuşmayacağım dedim. Emeklilerimizi memnun edecek bir rakam değil banka görüşmelerimiz sonucu ortaya çıkan. Bu yüzden bankalarla görüşmeler sürüyor henüz olgunlaşmadı. Bu rakama benim gönlüm tabii ki razı değil. O yüzden sayın başbakanımızla bu konuyu görüşeceğiz. 3 yıl için görüşmeler devam ediyor. Ya bir defada ya da 1.yıl 2.yıl diye... Ama biz bir defada olsun isteriz. Şu an söyleyeceğim rakam çok düşük olur. Bekledikleri rakam değil” dedi.

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR