BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
GÜNCEL

Ehliyet sınavı kesin tarih MEB açıkladı

Ehliyet sınavı ne zaman yapılacak, darbe girişimi nedeniyle ertelenen ehliyet sınav tarihi MEB tarafından açıklanan son dakika bilgisine göre belli oldu.

Sürücü adaylarının büyük bir heyecanla beklediği ehliyet sınavı tekrar ertelendi.MEB açıklamasıyla ertelenen ehliyet sınavı hangi tarihe ertelendi. Ehliyet sınavının tüm detayları ve sınavın yapılacağı tarih haberimizde yer alıyor...

Milli Eğitim Bakanlığı ( MEB ) tarafından ilan edilen duyuruya göre MTSAS-3 ile MTSAS-4 Ehliyet sınavlarının birleştirildiği bilgisi verildi.



İŞTE EHLİYET SINAVININ YAPILACAĞI YENİ TARİH

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilan edilen yeni duyuruya göre 16 Temmuz Cumartesi günü yapılması gereken sınav darbe girişimi sonrası 23 Temmuz’a ertelenmişti. Ancak o günde yapılamayacağı kararına varılmış ve 27 Ağustos 2016 tarihine ertelendi.

MEB DUYURU YAYIMLADI SINAV 27 AĞUSTOS'TA

Darbe girişimi kapsamında; daha önce ertelendiği duyurulan MTSAS-3 sınavı, MTAS-4 sınavıyla birleştirilerek 27 Ağustos 2016 tarihinde saat 11.00´ de yapılacaktır. Açık Öğretim Lisesi ve Meslekî Açık Öğretim Lisesi Ek Sınavı’nın ise 21 Ağustos 2016 tarihinde yapılması kararlaştırılmıştır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR