BIST 9.087
DOLAR 32,39
EURO 35,06
ALTIN 2.326,79
GÜNCEL

Ehliyet sınav sonuçları açıklandı MEB sorgula

Ehliyet sınav sonuçlarının MEB tarafından bugün açıklandı. Ehliyet sınav sonuçlarını tıkla öğren, ehliyet sınav sonuçları öğrenmek isteyen adaylar ne yapmalı? İşte detaylar...

Ehliyet 2016 sınav sonuçları açıklandı. Binlerce sürücü adayının heyecanla beklediği Ehliyet sınav sonuçları adayların erişimine açıldı. Adaylar sonuçları nasıl öğrenecek? MEB sorgulama ekranı. Detaylar memurhaber.com'da.

Ehliyet sınav sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. MEB, Ehliyet sınavı sonuçlarını sınav tarihinden on gün sonra sistemde erişime açıyordu. 14 Mayıs Ehliyet sınav sonuçları dün akşam yayınlandı. Ehliyet sınav sonuçlarını sorgulamak için haberimizdeki linke tıklayabilirsiniz.

MTSKS, “MTSKS sınav takviminde” belirtilen tarihlerde, saat 11.00’de başlayıp, tek oturum olarak yapıldı. Saat 11.00’den sonra hiçbir kursiyer, kesinlikle sınava alınmayacaktır.

EHLİYET SONUÇLARI 14 MAYIS MTSAS SONUÇ EKRANI

Sınav sonuçları, internet adresinden duyurulacaktır. Kursiyerler, bu adresten Özel Motorlu Taşıt Sürücü Kursiyerleri Sınav Sonuçları linkinin üzerine tıklayarak açılacak sayfadan, T.C. kimlik numarasını girerek sınav sonuçlarını öğrenebilecektir.

Ayrıca, Özel MTSK müdürlükleri Özel MTSK Modülünden kurum kodunu ve şifresini girerek, müdürlüklerinden sınava girenlerin sonuç listesini çıkaracak ve kursiyerlere tebliğ edecek.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR