BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
ÖĞRETMEN

Eğitim sistemi değişiyor mu işte son açıklama

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısından sonra açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş, 4+4+4 eğitim sistemi hakkında bilgi verdi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Bakanlar Kurulu toplantısının gündemine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

Kurtulmuş, yaptığı konuşmada, bugün Ramazan ayının ilk günü olduğunu, başta Türkiye'de olmak üzere bütün Müslüman topluluklarını da birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma duygularıyla bu ayı iyi şekilde değerlendirmesini arzu ettiğini belirterek, Ramazan ayının en iyi şekilde değerlendirilmesini ümit ettiğini söyledi.

 4+4+4 EĞİTİM SİSTEMİ DEĞİŞİYOR MU?

Bir gazetecinin, "Milli Eğitim Bakanlığının müfredatta değişikliğe gideceği, hatta 4+4+4 sisteminin de değişeceği yönünde haberler var. Bu konu Bakanlar Kurulu'nun gündeminde mi?" şeklindeki sorusu üzerine Kurtulmuş, "Türkiye'de yine üzerinde çok koşulan konulardan biri de Milli Eğitim Bakanlığı ile ilgili konulardır ama böyle bir konu gündeme gelmedi. Herhangi bir konu gündeme gelirse bunu kamuoyu ile açık yüreklilikle paylaşmak bizim vazifemiz" dedi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR