BIST 9.058
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.294,00
GÜNCEL

E YDS giriş yerleri belli oldu

E YDS 2016 giriş yerleri açıklandı. 11 Haziran 2016 tarihinde gerçekleşecek olan E-YDS sınavı giriş yerlerini tıklayarak haberimizden öğrenebilirsiniz. İşte detaylar...

E-YDS 2016 giriş yerleri ÖSYM tarafından açıklandı. Son dakika bilgisine göre Elektronik Yabancı Dil Sınavına (e-YDS) başvuran adayların, sınava girecekleri yerlere atanma işlemleri tamamlandı.

11 Haziran 2016 tarihinde, saat 14.00'te yapılacak olan Elektronik Yabancı Dil Sınavına (e-YDS) başvuran adayların, sınava girecekleri yerler belli oldu.

Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden öğrenebilirler.

e-YDS elektronik ortamda yapılacağından, adayların sınavda uygulanacak ara yüzleri sınav öncesinde tanıması ve sisteme aşinalık kazanması amacı ile bir deneme e-sınavı hazırlandı. Bu sınavlara katılacak adayların sınavdan önce deneme sınavından yararlanmaları önemlidir. Adaylar aşağıdaki linkten örnek sınava ulaşabilirler

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR