BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 35,02
ALTIN 2.325,98
ÖĞRETMEN

e okul veli bilgilendirme sistemi 2015 sınıf geçme puanı hesaplama 2015

e okul veli bilgilendirme sistemi 2015 sınıf geçme puanı hesaplama 2015. E-okul veli bilgilendirme sisteminde sınıf geçme puanını hesaplayabilirsiniz. 2014-2015 eğitim öğretim yılının bitmesine az bir süre kaldı.

e okul veli bilgilendirme sistemi 2015 sınıf geçme puanı hesaplama 2015. E-okul veli bilgilendirme sisteminde sınıf geçme puanını hesaplayabilirsiniz. 2014-2015 eğitim öğretim yılının bitmesine az bir süre kaldı. e okul veli bilgilendirme sistemi 2015 sınıf geçme puanı hesaplama 2015. e-okul sınıf geçme hesapla. e-okul vbs takdir/teşekkür hesapla.

2014-2015 eğitim öğretim yılı ne zaman bitecek? Veli Bilgilendirme Sistemi (VBS) e-okul sınıf geçme sonu hesaplama. e-okul takdir/teşekkür hesaplama. e-okul sınıf geçme puanı hesaplama 2015. VBS okul notu sorgulama.

e-Okul takdir/teşekkür hesaplama 2015
 puan hesaplama. e-okul veli bilgilendirme sistemi takdir hesaplama. e-Okul sınıf geçme notu hesapla. e-okul teşekkür hesaplama. e-okul vbs puan hesapla.

e-Okul takdir teşekkür hesaplama nasıl yapılır. e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi Girişi 2015 ile veliler çocuklarının ikinci dönem notlarını görüp, takdir ve teşekkür hesaplaması yapabilir. 


e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi 2015 ile veliler ayrıca çocuklarının ders notlarını, sınav sonuçlarını ve devamsızlık bilgilerini istedikleri zaman online olarak sorgulayabilirler.

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi takdir teşekkür hesaplama linki e-okul.meb.gov.tr'dir. 

e-OKUL VELİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ne veliler öğrencilerin TC Kimlik Numarası ve Öğrenci Numarası ile giriş yapabilirler. e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi'nde öğrencinin en son not durumu ve en son devamsızlık tablosu takibi kolaylıkla yapılabilir.  Yıl sonu için takdir teşekkür hesaplaması yapılabilir.


E-OKUL NEDİR, NASIL ÇALIŞIR, E-OKUL SİSTEMİ GİRİŞİ NASIL YAPILIR?

Bu sistem sayesinde veliler öğrenciler ile ilgili bir çok veriye ulaşabiliyor. Sınav notları devamsızlık merkezi sınav başarıları ve nakil işlemleri gibi şeyler e-Okul Veli Bilgilendirme Sistemi 2015 ile yapılabilmekte. e-okul ile bir öğrencinin okula kaydından mezuniyetine kadar olan bütün süreci içinde barındırır.

e-okul ile veliler okul tarafından veya öğretmenler tarafından kendilerine yapılan duyurulara ulaşabilir, ders programları derslere giren öğretmenler gibi bilgilere ulaşabilir, sınav tarihleri öğrencinin yaptığı devamsızlıklar gibi şeyler öğrenilebilir.

E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME SİSTEMİ VİDEO İZLE



Öğretmen ve idareciler E-Okul yönetim bilgi sistemi ile öğrencilerin ve okul bilgilerinin çok daha etkin ve merkezi bir sistemde yönetimi, girişi ve düzenlemesi gibi işlemleri daha pratik şekilde gerçekleştirebilmeleri sağlanırken E-Okul veli bilgilendirme sistemi ise çocuğunuz ile ilgili olan güncel eğitim bilgilerine pratik şekilde ulaşabilmenize yardımcı oluyor. E-Okul yönetim bilgi sistemi ile öğretmen ve idareciler tarafından okul ve öğrenci bilgilerinin merkezi bir sistem içerisinde hatasız ve güncel olarak düzenlenebilmesine yardımcı oluyor. Dijital ortamda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan E-Okul yönetim bilgi sistemi girişi, internet dünyasında bulunan E-Okul internet sayfasında öğretmen ve idareci giriş bölümünden yapılabiliyor.

E-Okul yönetim bilgi sistemi girişi işlemleri öğretmen ve idarecilere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen 'kullanıcı adı' ve 'şifre' bilgilerini girerek yapılabiliyor. Öğretmen ve idareciler E-Okul yönetim bilgi sistemi ile birlikte idareciler okula dair öğrenci dosyası girişi, düzenlemesi ve güncellemesi, öğrenci fotoğraf girişi ve güncellemesi, nakil kaydı işlemleri, kayıt işlemleri, gelişim raporları, haftalık ders programı hazırlığı ve derslere giren öğretmen bilgisi gibi işlemler gerçekleştiriliyor. E-Okul yönetim bilgi sistemi içerisinde öğretmenler ise öğrencilerin not bilgisi, devamsızlık bilgisi, karne bilgisi, gelişim raporları ve performans notları gibi işlemleri gerçekleştirebiliyor.

Milli Eğitim Bakanlığı e-okul veli bilgilendirme sistemiyle birçok kolaylığı sağlamış durumda. Peki, e-okul veli bilgilendirme sistemi nasıl kullanılır? e-okul not sorgulama ve e-okul devamsızlık sorgulama.

Modern dünyada artık teknolojinin yaşam içerisinde kendisine çok daha etkin bir şekilde yer buluyor olması çok daha pratik ve kaliteli çözümlerden yararlanabilme imkanı sunuyor. Günümüz modern çağında son derece yoğun şekilde kullanılmakta olan yeni nesil teknolojilerden de yararlanarak Milli eğitimBakanlığı gelişen internet teknolojisini çok daha aktif bir şekilde kullanılıyor. Gelişen internet teknolojisinin sunmakta olduğu yeni nesil olanaklar ile birlikte artık internet üzerinde öğrenci, öğretmen ve veli ilişkilerinin çok daha kuvvetli ve çok daha güncel olması yönünde etkileyici çözümler yakalayabilmek amacı ile yoğun şekilde kullanıyor.

Günümüz modern Türkiye’sinde artık çok daha etkileyici çözümler sunmakta olan Milli Eğitim Bakanlığı gelişen internet teknolojisi ile birlikte artık internette çok daha aktif bir hizmet politikası kazanıyor. Böylelikle veliler ve öğretmenler çocukların okul durumuna bilgi aktarımlarını çok daha pratik bir şekilde gerçekleştirebilme imkanına sahip olabiliyor. 2007 Ocak ayından itibaren Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hizmete açılan E-Okul veli bilgilendirme sistemi ile birlikte artık internetten çocuğunuzun okuldaki durumunu detaylı olarak takip edebilme fırsatına sahip olabiliyorsunuz. Öğrencilerin ve okulun güncel bilgilerinin girişi ve düzenlenmesi için E-Okul veli bilgilendirme sistemi ve yönetim bilgi sistemi internet sayfasında öğretmen ve idarecilere yönelik olarak hizmet vermekte olan ilk bölüm olan E-Okul yönetim bilgi sistemi bulunuyor.

Öğretmen ve idarecilerin dijital ortamda yer almakta olan E-Okul internet sayfası üzerinden kolay bir şekilde erişim sağlayabiliyor. Bu internet sayfasında yer alan E-Okul yönetim bilgi sistemi ile birlikte artık okulun ve öğrencilerin bilgilerinin merkezi bir sisteme girişi yapılarak oluşabilecek karışıklıkların ve hataların önüne geçilebilmesinin yanı sıra takibinin de çok daha pratik ve kolay şekilde gerçekleştirilebilmesini sağlıyor. Bu neden ile de günümüzde son derece yoğun şekilde eğitim bilgilerinin girişi, düzenlemesi ve güncellenmesi işlemlerinde kullanılıyor. Çocuğunuzun okulu ve okuldaki durumuna ilişki güncel eğitim bilgilerine ulaşabilmenize yardımcı olan E-Okul sisteminde yer alan bilgilerin öğretmen ve idareciler tarafından girilmesi gerekiyor.

Bunun için E-Okul yönetim bilgi sistemi hizmet verirken, dijital ortamda yer alan E-Okul internet sayfasındaki öğretmen ve idareci giriş ekranından Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kendilerine verilen ‘kullanıcı adı’ ve ‘kullanıcı şifresi’ bilgileri ile giriş yapabiliyor. E-Okul yönetim bilgi sistemi ile idareciler daha genel işlemleri gerçekleştirebiliyor. E-Okul sisteminin yönetim ekranında idareciler öğrenci dosyası girişi ve düzenlemesi, öğrenci fotoğraf girişi ve güncellemesi, kayıt işlemleri, nakil işlemleri, haftalık ders programları, derslere giren öğretmen bilgileri, devamsızlık girişleri, gelişim raporları ve okul faaliyetleri gibi işlemler yer alıyor. E-Okul yönetim bilgi sistemi içerisinde öğretmenler ise çocuğunuzun not bilgileri, karne bilgileri, gelişim raporları, şube ortalaması, daha önceki yıllardaki eğitim bilgileri, sözlü notları, faaliyetleri ve aynı zamanda da aldığı belgeler gibi bilgilerin girişin yapıyor.

Öğretmen ve idareciler tarafından E-Okul sistemine girişi yapılan bu bilgilerin sizler tarafından görüntülenebilmesinde ise ikinci bölüm olan E-Okul veli bilgilendirme sistemi hizmet veriyor. İnternet üzerinde E-Okul veli bilgilendirme sistemi internet sayfası üzerindeki veli girişi ekranından çocuğunuzu T.C. kimlik numarası ve okul numarası bilgilerini girerek e-okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapabilir ve çocuğunuzun eğitim bilgilerine kolay bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz. E-Okul veli bilgilendirme sistemi ile çocuğunuzun not bilgilerine, devamsızlık bilgisine, karne bilgisine, not ortalamasına, gelişim raporlarına, aldığı belgelere, şube ortalamasına ve aynı zamanda da haftalık ders programı, derslerine giren öğretmen bilgileri ve sınav tarihleri gibi bilgilere ulaşabiliyorsunuz. Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu yeni hizmeti olan E-Okul veli bilgilendirme sistemi ile birlikte artık çocuğunuzun okuldaki ve derslerindeki güncel durumuna tüm ayrıntıları ile birlikte pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz.

E-OKUL NEDİR?

e-Okul, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Bilişim Sistemleri (MEBBİS) projesi kapsamında 2007 yılının Ocak ayında kullanıma açılmış olan bir okul yönetim bilgi sistemi web yazılımıdır. Bir öğrencinin okula kaydından başlayıp, mezuniyetine kadar olan tüm süreci içeren bir sistemdir. Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilmektedir.

Devlet ve özel ilköğretim okulları, anaokulları, özel eğitim kurumları, ortaöğretim kurumları e-okul sisteminde işlem yapmaktadır.

E-OKUL'DAN HANGİ İŞLEMLER YAPILABİLİR?

e-okul sisteminde öğrenci kaydı, nakil işlemleri, not girişleri, devamsızlık işlemleri, sınav bilgileri, merkezi olarak yapılacak sınavların (TEOG, DPY-B vb.) başvuru ve tercih işlemleri, belge işlemleri (takdir, teşekkür, onur vb.), haftalık ders programı girişleri, alınan belgeler, e-karne, şube yazılı ortalamaları, duyurular ve birçok modül üzerinden bilgi girişleri T.C. Milli Eğitim Bakanlığı sunucularına girilmektedir.

e-okul modülünün haricinde, velilerin öğrencilerin okul durumlarının takibi için açılmış olan e-okul Veli Bilgilendirme Sistemi (e-okul VBS) bulunmaktadır. Bu sistemde ise öğrencinin devamsızlıkları, ders programı, davranış notları, sınav tarihleri, okul tarafından yapılan duyurular, merkezi sınavların giriş belgeleri veya tercih sonuçları bu sistem üzerinden Türkiye Cumhuriyeti (TC) Kimlik Numarası ve okul numarası girildikden sonra birkaç güvenlik sorusuna cevap verilerek takip edilebilmektedir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR