BIST 9.139
DOLAR 32,36
EURO 35,04
ALTIN 2.324,67
KPSS

e-KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak?

e-KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı memurhaber.com'da.

24 Nisan 2016 günü yapılan e-KPSS sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte e-KPSS hakkında bütün ayrıntılar...

Sınav sonrası e-KPSS sınavına giren adaylar soruların cevaplarına bakarak net sayılarını tahmin edebiliyorlar. ÖSYM tarafından yapılan 2016 e KPSS sınavının soruları cevapları haberimizde sizlerle paylaştık. 

e-KPSS 2016 sonuçları ne zaman açıklanacak? e-KPSS soruları cevapları yayınlandı mı? sorularının yanıtı sınava giren adaylar tarafından merak konusu oluyor.

Sınava giren adaylar eKPSS sonuçlarını ÖSYM'nin resmi sayfası 'sonuc.osym.gov.tr' adresinden öğrenebilirler. Ayrıca e-KPSS sınav soruları cevaplarını da haberimizdeki bağlantı yoluyla görebilirsiniz. 

e-KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

24 Nisan tarihinde yapılan 2016 EKPSS sonuçları 18 MAYIS 2016 tarihinde açıklanacak.

E-KPSS SINAV SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLECEK?

Sınav ve yerleştirme sonuçları, adayların adreslerine postalanmayacaktır. Adaylar, sınav ve yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM'nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Sınav sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve puanları yer alacaktır. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir.

ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere “Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi” işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir “Sonuç Belgesi Kontrol Kodu” basılmaktadır. Söz konusu işleme https://sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR