BIST 9.080
DOLAR 32,32
EURO 35,06
ALTIN 2.308,86
GÜNCEL

Düzce Üniversitesi sözleşmeli personel alacak

Düzce Üniversitesi bünyesindeki personel ihtiyacını karşılamak amacıyla farklı pozisyon ve niteliklerde 92 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Başvuru yapacak adayların taşıması gereken nitelikler neler? Tüm ayrıntılar

Düzce Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı sitesi üzerinden yayımladığı ilanda farklı pozisyon ve niteliklerde istihdam edilmek üzere 92 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu.

İSTİHDAM YAPILACAK POZİYONLAR: Düzce Üniversitesi bünyesine, 79 Sözleşmeli Hemşire, 7 Sağlık Teknikeri ve 6 laborant olmak üzere toplamda 92 kişilik boş kadro ile sözleşmeli olarak personel alımı yapacğaını belirtti. Adayların bu pozisyonlara başvuru yapabilmeleri için ilgili eğitim seviyelerini tamamlamış olmaları ve Kamu Personeli Seçme Sınavından puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURU ŞARTLARI: Düzce Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı boş pozisyonlar için adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Yapılacak güvenlik ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, 2016 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından b Grubu puan türüne göre, Lise mezunları için KPSSP94 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR İÇİN SON GÜN 4 HAZİRAN: Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde yani en geç 04 Haziran 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular, son başvuru günü mesai saati bitimine kadar Düzce Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına istenilen belgeler ile birlikte şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta yoluyla yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için İlanın Tam Metnini inceleyebilirsiniz.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR