BIST 8.976
DOLAR 32,31
EURO 35,06
ALTIN 2.279,68
İŞ İLANLARI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan memur alım ilanı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, 54 mimar ve mühendis almak için ilan verdi. Adaylarda KPSS şartı aranacak mı, kimler başvuruda bulunabilir? İşte detaylar...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı kendi bünyesinde istihdam etmek üzere memur alım ilanı yayınladı. KPSS şartı var mı kaç tane mimar ve mühendis alınacak? Detaylar memurhaber.com'da.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesine göre istihdam edilecek sözleşmeli pozisyonlara yerleştirme yapılacaktır.

BAŞVURULAR 8 EYLÜL'DE SONA ERECEK

Tercih işlemleri, 5 - 8 Eylül 2016 tarihleri arasında internet yoluyla ÖSYM'nin resmi İnternet sitesinden yapılacaktır. İnternetten tercih gönderme işlemleri 8 Eylül 2016 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir. Bu süre uzatılmayacaktır.

Tercih süresi bitene kadar, sisteme işlenen tercihlerde değişiklik yapılabilecektir. Tercihlerinde değişiklik yapmak isteyen adaylar bu işlemi https://ais.osym.gov.tr adresinden elektronik ortamda yapacaklardır. Yaptıkları tercihlerde değişiklik, tercihlerin kısmen ya da tamamen iptali veya mezuniyet tarihinde değişiklik taleplerini içeren dilekçeler Merkezimizde kesinlikle işleme alınmayacaktır. Tercih süresi tamamlandıktan sonra tercihlerde değişiklik yapılamayacaktır.

Adayların, Kılavuzda yer alan sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için, 22 Mayıs 2016 tarihinde yapılan 2016-KPSS Lisans'a girmiş ve KPSSP3 puanının hesaplanmış olması gerekmektedir.

Tercihlerin geçerli olabilmesi için tercihlerin ÖSYM'ye internetle gönderildiği son gün itibariyle ilgili lisans programından mezun olunması zorunludur. Tercihlerin internetle ÖSYM'ye gönderilmesinin son günü itibariyle mezun durumda bulunmayan adayların, yerleştirilmeleri yapılmış olsa bile, göreve başlama işlemleri yapılmayacaktır.

Adayların tercih işlemleri öncesinde, Ek'te yer alan KPSS-2016/5 Tercih Kılavuzu'nu dikkatle incelemeleri gerekmektedir.

Adaylara saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR