BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 35,01
ALTIN 2.323,83
İŞÇİ

Bu kuruma yüzlerce sözleşmeli alınacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar kuruma, sözleşmeli personel alınacağını twitter'dan duyurdu. Bayraktar, 117 sözleşmeli personel alınacağını müjdeledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar Twitter'dan 117 sözleşmeli personel alınacağını açıkladı.

Sözzleşmeli personel alım ilanları için TIKLAYIN

Erdoğan Bayraktar'ın attığı twitter mesajı:

Erdoğan Bayraktar @ErdoganBayraktr
Bakanlığımız çeşitli branşlarda 117 adet 4-B sözleşmeli personel alımı yapacak. Yetenekli arkadaşlarımızı bizimle çalışmaya davet ediyorum.

İŞTE O KADROLARIN DAĞILIMI

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) P3 puan türüne göre taşra teşkilatına (il müdürlükleri) sözleşmeli memur alacak. Bakanlık personel alımlarında en fazla kontenjanı çevre mühendislerine ayırdı. KPSS Aralık ayı 4-B sözleşmeli personel alımlarında 48 çevre mühendisi alınacak.

Yaşanılabilir bir çevre ve marka şehirler oluşturma yolunda yeni çalışma arkadaşları arayan Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, KPSS Aralık 2013 atamalarında 9 branştan toplam 117 personel alımı yapacak. Kasım ayında yapılan atamayla birlikte Bakanlık 4-B sözleşmeli personel türünden yıl sonunda toplamda 477 personel alım yapmış olacak.

KPSS 2013 /Aralık ayı atamalarında alım yapılacak branşlar ve sayıları:

Çevre Mühendisi 48, Elektrik Mühendisi 6, Harita Mühendisi 11, İnşaat Mühendisi 19, Makine Mühendisi 8, Jeofizik Mühendisi 6, Mimar 12, Şehir Plancısı 4, Jeoloji Mühendisi 3 olmak üzere 9 branştan 117 tane personel alımı yapılacak. Söz konusu personel alımının ilanı 2013 yılı aralık ayı içerisinde ÖSYM'nin sayfasında yayınlanacak.

"ÇEVRE MÜHENDİSLERİ İLE BAŞARACAĞIZ"

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, her fırsatta yaşanılabilir bir çevrenin oluşması için çalıştıklarını ve bu işi çevre mühendisleri ile başaracaklarını söyledi. Bakanlığının KPSS ile personel alımında en fazla yer verdiği çevre mühendislerinin, 10 yıl içerisinde atık su arıtma sistemlerini kurmuş, katı atık sorunlarını halletmiş, iklim değişikliği stratejisine tam uyumlu, sera gazı emisyonlarının azaltılması kriterlerinde Avrupa'yı yakalamış bir Türkiye hedefinde güç katacaklarını ifade eden Bayraktar, "Şehirlerimizi çevreyle uyumlu biçimde, modern hale getirmek, insanımızın daha mutlu ve huzurlu yaşamasını temin etmek, bizim öncelikle ve en önemli hedefimizdir. Bu hedefimizi de azimli ve çalışkan arkadaşlarımızla başaracağız." dedi


Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR