BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.428,04
İŞ İLANLARI

Bozok Üniversitesi'nden personel alım ilanı

Bozok Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı. Bu kapsamda ebe ve hemşire alımı yapılacak. Kimler başvuruda bulunabilir, şartlar neler? İşte detaylar...

Bozok Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı yayınlandı. Bu kapsamda ebe ve hemşire alımı yapılacak. Bozok Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanına dair başvuru şartları, başvuru formu ve başvuru tarihleri memurhaber.com'da.

BOZOK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIM BAŞVURUSU

Bozok Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığından ya da www.bozok.edu.tr adresinden temin edilecek başvuru formu eksiksiz doldurularak istenilen belgeler ile birlikte Bozok Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı’na şahsen yapılacaktır.

2016 KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınarak belirlenen kazanan adayların isim listeleri, işe başlamaları için gerekli evraklar ile evrakların teslim edileceği yer ve zaman başvuru bitim tarihi itibariyle en geç 5 (beş) iş günü içerisinde www.bozok.edu.tr adresinde ilan edilecektir. Göreve başlayanlardan, aranan şartları taşımadığı sonradan tespit edilenlerin sözleşmeleri feshedilecektir. Bu ilan tebliğ mahiyetinde olacağından, ayrıca tebligat yapılmayacaktır. Kadro sayısı kadar yedek uygulanacaktır.

İŞTE İSTENİLEN BELGELER

2016 KPSS (B) grubu lisans sınav sonuç belge fotokopisi,
Başvuru Formuna yapıştırılmak üzere bir adet Fotoğraf, (son altı ay içinde çekilmiş),
Sözleşmeli Personel Başvuru Formu ( bozok.edu.tr ) ilan duyurusundan veya Personel Daire Başkanlığından temin edildikten sonra eksiksiz olarak doldurulup teslim edilecektir.
Başvuru işlemleri belgelerin fotokopileri ile yapılacak, yerleştirme işlemlerinde ise asıl belgeler istenecektir. Belgelerinin aslını getirmeyenlerin işlemleri yapılmayacaktır.
Bozok Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı kapsamında ebe ve hemşire alımı gerçekleştiriyor. İlana dair önemli bilgileri sizlerle paylaştık. Konu hakkında soru, sorun ya da görüşlerinizi yorum bölümünden dile getirebilirsiniz.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR