BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,95
ALTIN 2.325,11
İŞ İLANLARI

Bozok Üniversitesi'nden öğretim üyesi ilanı

Bozok Üniversitesi kendi bünyesinde istihdam etmek üzere öğretim üyesi alım ilanı yayınladı. Başvuru şartları neler? Detaylar haberimizde...

Bozok Üniversitesi öğretim üyesi alım ilanı yayınladı.

BOZOK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN :

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği, Üniversitemiz web sayfasında yayımlanan Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerinin ilgili maddeleri ve 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. maddesinde belirtilen şartları sağlayanlardan Öğretim Üyesi alınacaktır.

BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER :

Yardımcı Doçent kadrosu için adaylar dilekçesinde; yabancı dilini ve başvurduğu anabilim dalını belirtecektir. Varsa hizmet belgesi, yayın listesi, resmi kurumlarca onaylanmış öğrenim durumlarını gösterir belgeleri, fotoğraflı özgeçmişini, bilimsel çalışma ve yayımlarını kapsayan dört takım dosyayla birlikte başvuracaklardır.

-Yardımcı doçent kadrosuna başvuran adaylar " Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atama Yönetmeliğinin " 6. ve 7. maddeleri gereğince yabancı dil sınavına tabi tutulacaklardır.

İlanla ilgili tüm bilgilere Üniversitemizin www.bozok.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Başvuru Adresi: İlgili Fakültelere başvuru yapılacaktır.

Müracaat tarihleri: 02/04/2016-18/04/2016 Pazartesi günü saat 17.00 kadar,

AÇIKLAMALAR :

1- Başvurular şahsen yapılacaktır.

2 -Özgeçmiş ve yayın listesinin son sayfaları hariç tüm sayfaları paraflı, son sayfasında ise ad, soyad, imza ve tarih olacaktır.

3- Adaylar Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütlerinin II. Bölümünde bulunan Profesörlük, Doçentlik ve Yardımcı Doçentlik Başvurularında Aranacak Değerlendirme Ölçütleri ve Puanlama Esasları tablosunu doldurarak başvuru dosyasına ekleyecektir.

4- Şartları taşımayan veya sonradan şartları taşımadığı tespit edilen adayların ataması yapılmış olsa dahi atamaları iptal edilecektir.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR