BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,98
ALTIN 2.438,45
ÖĞRETMEN

Bolu'da 2 dershane kapatılıyor

Bolu'da 2 dershaneye kapatma kararı verildi. 'Paralel yapı' olarak adlandırılan yapıyla yakınlığıyla bilinen 2 dershaneye kapatma kararı verildi.

2 dershane kapatılıyor. Bolu'da 'paralel yapı' olarak adlandırılan yapıya yakınlığıyla bilinen 2 dershaneye kapatma kararı verildi.

Bolu kent merkezinde hizmet veren ve 'paralel yapıya' yakınlığıyla bilinen FEM Dershanesi ile Gerede'de bulunan Özel Arkut Dershanesi'nin işyeri açma ve işletme ruhsatları Milli Eğitim Bakanlığı tarafından iptal edildi.

MÜFETTİŞLERİN RAPORLARI SONRASINDA KARAR VERİLDİ

Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü müfettişlerinin raporları sonrasında Bakanlığın karar aldığı belirtildi. Kararın Bolu Valiliği'ne gelmesi sonrasında izinsiz faaliyet yürütüldüğü gerekçesiyle Bolu Belediyesi ve Gerede Belediyesi'ne dershanelerin kapatılmasıyla ilgili evrak tebliğ edildi. Belediyelerin zabıta ekipleri kısa süre içerisinde dershaneleri mühürlemeye gidecekleri öğrenildi.

Geçtiğimiz aylarda Bolu Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ekipleri tarafından Karamanlı Mahallesi Şemsi Ahmetpaşa Caddesi'nde bulunan FEM Dershanesi'ne baskın düzenlenmiş ve dershanede bulunan çok sayıda evrak ve had diske el konulmuştu.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR