BIST 9.091
DOLAR 32,38
EURO 35,01
ALTIN 2.325,79
İŞÇİ

Balıkesir'de inşaat çöktü! Ölü ve yaralılar var

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin ek bina inşaatında çatı çöktü.

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Morfoloji Bölümünün yeni hizmet binasının inşaatında meydana gelen göçüğün altında kalan işçilerden birinin cesedine ulaşılırken, enkazdan yaralı olarak çıkarılan bir işçi de hastanede hayatını kaybetti.

UMKE, AFAD ve itfaiye ekipleri, göçük altındaki işçilerden Mehmet Ali Hisar'ın cesedine ulaştı. Ekipler, işçinin cesedini enkazdan çıkardığı sırada arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Mehmet Uzunkaş ise müdahaleye rağmen kurtarılamadı. BAÜ Tıp Fakültesi Hastanesindeki yaralılar Ali Karaoğlan ve İsmail Abul'un tedavileri sürüyor.

Bu arada, göçük sırasında bölgede 6 işçinin bulunduğu, bunlardan ikisinin halen enkaz altında olduğu belirtildi. Bu işçilerin kurtarılması için çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor.

Üç katlı olarak planlanan yapının ikinci katında kolon bağlantıları yapıldığı esnada, henüz belirlenemeyen nedenle göçük meydana gelmiş, bu sırada inşaatta çalışan işçiler, göçüğün altında kalmıştı.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR