BIST 9.107
DOLAR 32,38
EURO 34,99
ALTIN 2.325,69
GÜNCEL

Bakan Ağbal hazine arazilerini kullanan vatandaşlara müjdeyi verdi!

Maliye Bakanı Naci Ağbal'dan hazineye ait tarım arazilerini satın almak isteyenleri sevindirecek bir haber geldi. Bakan Ağbal, hazine arazilerinin kullanıcısı olup da hazineye ait tarım arazilerini satın almak isteyen vatandaşlar için başvuru süresinin 7 Eylül'e kadar uzatıldığını duyurdu.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, "2B arazilerini doğrudan satın alma hakkı olup süresi içinde başvurmayanlara ve başvuru yapıp peşinatını veya taksitlerini yatırmadığı için hakkını kaybedenlere 30 Kasım'a kadar başvuru ve ödeme imkanı sunduk" dedi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal'ın açıklamasından satırbaşları;

2B arazilerini doğrudan satın alma hakkı olup süresi içinde başvurmayanlara ve başvuru yapıp peşinatını veya taksitlerini yatırmadığı için hakkını kaybedenlere 30 Kasım'a kadar başvuru ve ödeme imkanı sunduk.

Kullanıcısı olup da Hazineye ait tarım arazilerini satın almak isteyen ancak süresi içinde başvuramayanlara 7 Eylül'e kadar başvuru yapma, peşinatını veya taksitlerini zamanında yatıramayanlara da 30 Kasım'a kadar ödeme imkanı getirdik.

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesindeki 40 yıllık sorunu çözüme kavuşturduk. Belediyeye devredilen taşınmazlar, 200 bin civarındaki fiili kullanıcısına uygun bedelle satılacak.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR