BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
GÜNCEL

Atalay Filiz yakalandı mı bakın işte yakalandığı yer

Atalay Filiz yakalandı mı sorusu son dakika bilgiye göre yanıt buldu ve seri katil Atalay Filiz yakalandı. Bakın seri katil nerede yakalandı? İşte son gelişmeler....

Atalay Filiz son dakika haberlerine göre yakalandı. 'Atalay Filiz kimdir' sorusu seri katilinin acımasız cinayetlerinin ardından gündemin en merak edilen haberiydi. 3 kişiyi öldüren ve günlerdir aranan seri katil Atalay Filiz nerede yakalandı? İşte yanıtı...

ATALAY FİLİZ YAKALANDI MI İŞTE TÜM DETAYLAR...
Tuzla'da 27 Mayıs günü tarih öğretmeni Fatma Kayıkçı'yı, 2013 yılında da Tümgeneral Hasan Hüseyin Demirarslan'ın TÜBİTAK'ta çalışan oğlu Göktuğ Demirarslan ile Rus sevgilisi Elena Radchikova'yı Ankara'da öldürdüğü iddiasıyla aranan Atalay Filiz'in, İzmir'e kaçtığı saptandı.

İZMİR'DE BİR BANKTA OTURURKEN YAKALANDI!
İzmir'de bir parkta otururken polisler tarafından yakalanan Atalay Filiz'in son hali ise şok etti. Hayli yorgun görünen seri katil Atalay Filiz'in kilo verdiği ise ilk dikkat çeken detay oldu.


ATALAY FİLİZ'İN SON HALİ!

ATALAY FİLİZ BAKIN NERDE SAKLANIYORMUŞ!
Geçen 29 Mayıs'ta İzmir'e gelen Filiz'in, Buca'da bir kafeteryada 4 saat kaldığı, ardından bir üniversite öğrencisinin evinde 30 ve 31 Mayıs geceleri kaldığı ortaya çıktı.

Atalay Filiz'in yakalanması için ihbar hattı bile kurulmuştu.

KAFETERYA SAHİBİ TELEVİZYONDAKİ FOTOĞRAFLARI GÖRÜNCE...
Görüntülerin televizyonlarda yayınlanmasından sonra durumu fark eden kafeterya sahibi ile üniversite öğrencisinin verdiği bilgiler doğrultusunda, polisin araştırmalarına da yön verildi.
Aradan geçen sürede çok sayıda ihbar geldi. Bütün ihbarları titizlikle değerlendiren polis, Atalay Filiz'i bugün İzmir'in Menderes İlçesi'ndeki bir parkta yakaladı. Gözaltına alınan Atalay Filiz, emniyete götürüldü.

ATALAY FİLİZ'İN İLK İFADESİ: HAYATTA KALMAK İÇİN KURBAĞA, BÖCEK YEDİM

Atalay Filiz'in, ilk ifadesinde, bir süredir Gümüldür civarında dağlık arazide saklandığını ve hayatta kalmak için kurbağa, böcek yediğini söylediği öğrenildi.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, Atalay Filiz ilk ifadesinde, İzmir’in tatilbeldelerinden biri olan Menderes’e bağlı Gümüldür civarında dağlık arazide bir süre saklandığını söyledi. Polisin, dağlık arazide nasıl saklanıp hayatta kaldığı sorusu üzerine Filiz'in, "Kurbağa, böcek ne bulduysam yedim" dediği öğrenildi.

Bu sabah ilçe minibüslerinden biriyle Menderes’e doğru hareket eden Filiz’i tanıyan vatandaşlardan birinin ihbarı üzerine, Atalay Filiz Menderes’te polis ekiplerince yakalandı. Filiz şu anda Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde tutuluyor. İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya da şu anda Menderes İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde bulunuyor.

SON HALİ ŞOKE ETTİ!

Atalay Filiz'in son hali ise şok etti. Hayli yorgun görünen seri katil Atalay Filiz'in kilo verdiği ise ilk dikkat çeken detay oldu.

"MİNİBÜSTE YAKALANDI"

Menderes Belediye Başkanı Ak Partili Bülent Soylu, 3 kişinin katili olarak aranan Atalay Filiz’in, Menderes’e bağlı eski belde Gümüldür’den bindiği Gümüldür- İzmir dolmuşunda bir yolcunun kendisini tanıyıp polise ihbar etmesi sonucu, olayı fark edip değiştirdiği dolmuşta yakalandığını söyledi.

Başkan Soylu, şunları söyledi: "Seri katil zanlısı Atalay Filiz, Gümüldür’den İzmir’e gelmek üzere dolmuşa binmiş. Dolmuştaki bir vatandaş kendisini tanımış ve polise ihbar etmiş. Bunun üzerine vatandaşın kendisini tanıdığından şüphelenen Atalay Filiz, hemen dolmuştan inmiş ve Bulgurca dolmuşuna binmiş. Menderes ilçe merkezinde emniyet güçleri Bulgurca dolmuşunu durdurarak, yakalamış. Biz belediye olarak temizlik işleri, park ve bahçeler biriminde çalışan personelimizi bu konuda uyarmıştık. Çünkü personelimiz sürekli halkın içinde geziyor. Emniyet birimlerimizi kutluyorum. İhbarı dikkat alarak titiz bir çalışma yürütmüşler. Milletimize geçmiş olsun."

ATALAY FİLİZ YAKALANDIĞINDA ÜZERİNDEN NELER ÇIKTI?

İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya Atalay Filiz hakkında flaş bir açıklama yaptı.Yakalanarak İzmir Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen seri katil Atalay Filiz hakkında İzmir Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya flaş bir açıklama yaptı.

Uzunkaya, Atalay Filiz'in üzerinden çıkanları ve yakalanma anını anlattı.
Uzunkaya; Üzerinde kendi adına düzenlenmiş bir pasaport var, en son 2012 yılında Endonezya'ya çıkış yapmış, 2013'te geçerlilik süreci bitmiştir. Gerçek kimliği ve 4 adet kendi fotoğrafı olan sahte kimlik, ve yine kendi fotoğrafı olan 3 adet sahte ehliyet var. Ve üzerinde 14 adet açık aktif faal olan kredi kartları, banka kartları var. 2 adet avcı bıçağı bulundu. Biber gazı ve 10 bin TL üzerinde, 3,500 euro para çıktı. Fransız vatandaşının vatandaşlık belgesi üzerinde var.' dedi.

KAMERA KAYITLARI ORTAYA KOYDU

Seri katil olarak manşetlerde yer bulan ve ilimize geldiğine dair bir takım bilgiler paylaşılan Filiz'in gerçekte ayın 27'sinde işlenen 3'üncü cinayetten sonra ilimize geldiği ve Buca ilçesinde bir internet kafede 3-4 saat süreyle bir takım temaslar kurduğu, özellikle bu temaslar içerisinde kalacağı yer, konaklama ile ilgili arayışta olduğu tespit edildi. Ayın 27'si ile 30'u arası 31'ine kadar İzmir'de olduğunu biliyoruz. Kamera kayıtları teyit ediliyor.

BEKAR EVİNDE KALIYOR SONRA...

Buca'daki görüşmeden sonra bekar evinde kalıyor daha sonra 31 Mayıs sabahı görüntülere göre eşyalarıyla birlikte il merkezinden ayrılıyor. Geçen süre itibariyle Atalay Filiz'in daha önce İzmir'de babasının görevi nedeniyle İzmir'de yaşamış olmasının verdiği bilgi çerçevesinde Gümüldür Özdere bölgesinde kaldığı, Çeşme taraflarına hiç gitmediği, ilimizi hiç terk etmediği anlaşılıyor.

SABAH GELEN İHBAR ÜZERİNE OPERASYON BAŞLIYOR

Özdere'de birkaç gün pansiyonda ve arazide kalmış. Kendisinin yine öğrendiğimiz kadarıyla geçmişte doğada yaşam şartlarında uyum sağlamayla ilgili becerileriyle ilgili doğal imkanlarla temin ettiği, dışarıyla temas kurmadığı anlaşılıyor. Sabah 7.30 sıralarında Gümüldür-İzmir seferini yapan bir minibüste görüldüğü ihbarı üzerine kapama noktaları oluşturulmuş, bu arada yine anlıyoruz ki şahıs kendisinden şüphelendiğini anlayınca başka bir minibüse biniyor.

Duyarlı vatandaşımız ikinci minibüse bindiğini de ihbar ediyor. Tüm araçlar üzerinde kapama ve uygulama ile ilgili şahıs minibüs içerisinde alınıyor. Burada duyarlılık gösteren 27 Mayıs'tan bu yana Atalay Filiz isimli cinayet şüphelisi şahsa benzerliği nedeniyle her türlü ihbar ve bilgileri zorlayan ve polise jandarmaya ihbar eden duyarlı olan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın duyarlılığı, dikkati önem arz etmektedir.

ATALAY FİLİZ'İN EMNİYET'TEN ÇIKARILDIĞI AN

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR