BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,87
ALTIN 2.430,29
KPSS

AÖF'de ikinci üniversite kayıtları için son gün!

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi'nin (AÖF) ikinci üniversite programlarına yapılacak başvurular bugün sona eriyor.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Muhammet Recep Okur, ikinci üniversite kapsamında insanların, içinde ukte olarak kalan programları okumaları için ellerini çabuk tutarak bugün mesai bitimine kadar kayıt işlemlerini tamamlamaları gerektiğini söyledi. Yrd. Doç. Dr. Okur, "ikinci üniversite"nin Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi'nin sağlamış olduğu büyük bir özellik olduğunu hatırlatarak, "İkinci üniversite; herhangi bir yükseköğretim programından mezun olanlar ile bir yükseköğretim programında kayıtlı öğrencilerin başvurabileceği sınavsız bir kayıt türüdür. Gerek ön lisans gerekse lisans düzeyinde Fotoğrafçılıktan Sosyolojiye çok çeşitli programlarımız öğrencilerimizi bekliyor. Yaşam boyu öğrenme bağlamında öğrenme deneyimi kazanmak isteyen herkes programlarımıza başvurabilir. Daha önceden okumak isteyip de okuyamayanlar, istedikleri bölümde olmadığını düşünenler veya yeni bir bölüm daha okumak istiyorum diyen arkadaşlarımız için yeniden kayıt olma imkanı sağlıyor. Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinde toplam 34 ön lisans, 17 lisans programımız var. Bu programların herhangi birini seçip ikinci üniversite ile tekrar üniversiteli olabilirler. Onlar için çok büyük imkan, çok büyük bir kazanç sağlayacağını düşünüyorum" dedi.

SON GÜN

Öte yandan Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi İkinci Üniversite kayıtları bugün sona eriyor. Öğrencilerin yeni online kayıt sistemiyle kayıtlarını, "http://kayit.anadolu.edu.tr" adresinden 3-4 dakika gibi kısa bir süre içerisinde tamamlayabilecekleri de bildirildi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR