BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,76
ALTIN 2.491,02
KPSS

AÖF tek ders sınavında hangi konular çıkacak?

2013 AÖF tek ders sınavı için geri sayım başladı. 28 Temmuz 2013'ta yapılacak olan AÖF tek ders sınavına kimler girecek ve sınavda hangi konular çıkacak? 24 Haziran 2013 AÖF tek ders sınavı

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, bu eğitim-öğretim yılında tek dersten başarısız olan Açıköğretim Fakültesi öğrencilerinin, 28 Temmuz 2013'de tek ders sınavına alınacağını duyurdu.

Sınav Adana, Ankara, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, İzmir, Samsun, Van'da  ve yurt dışı programlarına kayıtlı öğrenciler için Almanya-Köln ile Azerbaycan-Bakü’de yapılacak. Yaklaşık 50 bin öğrencinin girmesi beklenen sınav, toplamda 550 ders için gerçekleştirilecek. Sınava mezun olabilmesi için tek dersi kalan öğrenciler girebilecek.

YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya, öğrencileri sevindirecek açıklamayo yaptı..

Çetinsaya resmi twitter adresinden,

Çetinsaya, Twitter'den yaptığı açıklamada, "Sevgili AÖF öğrencileri, mezun durumdaki öğrenciler için tek ders sınavı 28 Temmuz'da 11 merkezde yapılacak. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

MEMURHABER.COM/ ÖZEL İÇERİK- Eğitim Uzmanı ve memurhaber.com yazarı Oktay Aydın AÖF tek sınavı ile ilgili merak edilen ayrıntıları anlattı....

AÖF'DE HANGİ NOT NE ANLAMA GELİYOR?  TIKLAYIN

2013 AÖF ile ilgili tüm haberleri buradan takip edebilirsiniz...

AÖF tek sınavı AÖF'te son sınıfta olan öğrenciler için yapılacak, bu sınava mezun olmak için  tek

dersi olan öğrenciler girebilecek. Sınava girecek öğrencilere sadece bir hak verilecek. Bu ders icin ek bir sinav hakki verilecek. Sınav final sınavı biçiminde olacak.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR