BIST 9.693
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.509,78
KPSS

AÖF sınav soruları cevapları açıköğretim 12 Aralık soruları

Açıköğretim AÖF 12-13 Aralık 2015 sınav soruları cevaplarını haberimizden görebilirsiniz. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Güz Dönemi Ara sınavları 12-13 Aralık 2015 tarihinde yapılıyor. Öğrenciler sınav sorularını 'açıklandığında' buradan görebilirler. İ

AÖF sınav sorularını görmek için hemen tıkla. Açıköğretim AÖF sınav sorularını ve cevap anahtarlarını sizler için haberimizde paylaşıyoruz.

12 ve 13 Aralık 2015 tarihinde yapılan AÖF sınavlarının sorularını haberimizden görebilirsiniz. 2015-2016 Güz dönemi ara sınavlarına uzun zamandır hazırlanan öğrenciler sınavlardan başarılı olabilmek için ter döktü. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İşletme ve İktisat Fakültelerinde eğitim gören öğrenciler sabah saat 09.30'da sınavlara girerek başarılı olabilmek için yarıştı. Sınav sorularını ve cevap anahtarlarını aşağıda verdiğimiz bağlantıdan görebilirsiniz. AÖF sınav sorularının yayınlanmasının ardından buradan görebilirsiniz. İşte Açıköğretim AÖF 12-13 Aralık sınav soruları ve cevapları.

AÖF çıkmış sorular yayımlandı. AÖF sınavı, AÖF çıkmış sorular, açıköğretim, AÖF soruları, 12-13 Aralık 2015 yılında geçmiş dönem AOF ara sınavı, aöf sınavı, soru ve cevapları, nasıl indirilir. Bütün bu soruların cevabını haberimizde bulabilirsiniz...

(Sorular yayımlandığında bu adreste olacak)

Sınav Soru ve Cevapları ile Sınav Sonuçlarının İnternette Yayımlanması
Geçmiş yıllara ait sınav soru ve cevapları Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden yayımlanmaktadır. Ayrıca dönem içerisinde yapılacak olan ara sınavı ve dönem sonu sınavı soru ve cevapları sınavların ardından açıklanmaktadır.

Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde açıklanmakta olup sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır.


AÖF sınav tarihleri ne zaman?

AÖF kayıt yenileme 23 Ekim Cuma günü akşamı sona erdi. Kayıt yenileme işlemlerini tamamlayan öğrenciler için sonbahar dönemi vize sınavları 12-13 Aralık 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Güz dönemi vize sınavlarının ardından ise 23-24 Ocak 2016 tarihlerinde güz dönemi final sınavları yapılacak.

AÖF öğrencilerinin bahar dönemi vize sınavları 16 - 17 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

İkinci dönem ilk sınavlarının ardından ise 04 - 05 Haziran 2016 tarihlerinde yaz dönemi final sınavları yapılacak.

Açıköğretim Fakültesi 2015-2016 dönemi tek ders sınavı ise 16 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak.

AÖF sınavlarına girmek için gerekli belgeler neler?

- Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
- Fotoğraflı ve Onaylı Özel Kimlik Belgesi (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport)
Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.
Öğrenciler Sınav Giriş Belgesinde yazılı olan sınav il, ilçe, bina, salon, sıra, tarih ve saatte sınava girmek zorundadırlar.
Öğrenciler sınava girecekleri binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görmeli ve sınav saatinden bir saat önce sınava gireceği binada hazır bulunmalıdırlar.

AÖF sınavları nasıl değerlendirilir?
AÖF sınavlarının değerlendirilmesi ve ders geçme sistemi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile bu yönetmeliğin verdiği yetkiye istinaden hazırlanan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Uygulama Usul ve Esasları ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Bağıl Değerlendirme Esaslarına göre belirlenir.
AÖF sınavlarında soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge kullanılmaktadır. Sınavların değerlendirilmesi, notların kaydı, çizelgelere geçirilmesi, saklanması, öğrenci kütüklerine yazımı ve öğrencilere duyurulmasında bilgi işlem yöntemleri kullanılır.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGELERİ NELERDİR?

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
Fotoğraflı ve Onaylı Özel Kimlik Belgesi (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (muvazzaf askerler hariç), Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait kartlar)
Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.
Öğrenciler Sınav Giriş Belgesinde yazılı olan sınav il, ilçe, bina, salon, sıra, tarih ve saatte sınava girmek zorundadırlar.
Öğrenciler sınava girecekleri binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görmeli ve sınav saatinden bir saat önce sınava gireceği binada hazır bulunmalıdırlar.

AÖF SINIF GEÇME SİSTEMİ
Öğrencilere bir yarı yılda 30 krediyi geçmeyecek şekilde ders ataması fakülte tarafından yapılır.

Öğrenciler fakülte tarafından atanan dersleri eksiltebilir veya toplam 45 krediyi geçmemek üzere üst yarı yıldan ders seçebilir. (ilk yıl hariç)
Lisansta birinci yarıyılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 5. ve 7. yarı yıllardan,
İkinci yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 6. ve 8 yarı yıllardan DERS ALAMAZ.

Üçüncü yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 7. yarı yıldan,
Dördüncü yarı yılın tüm derslerinden başarılı olamayan öğrenciler 8. yarı yıldan ders ALAMAZ.

Sınıf Geçme Sistemi:

Kredili sistemde sınıf geçme yerine üst dönemden ders alma tabiri kullanılır. Genel not ortalamanız 2.00 ve üzeri ise üst dönemden ders alabilirsiniz. 2.0′ın altında ise üst dönemden ders alamazsınız.

DD,DC,CD gelen derslerinizden koşullu olarak ortalama ile geçebiliyorsunuz. Bu ortalama ile geçmenin koşulu ise Bahar Dönemi ( 2.dönem ) sonunda Genel Not Ortalamanızı ( GNO ) 2.0 veya daha üzeri getirmenizdir. Eğer GNO'yu 2.0'dan düşük getirirseniz koşullu geçtiğiniz derslerden de kalmış olursunuz.

FF gelen derslerden direk kalıyorsunuz. Bu FF ile kaldığınız dersleri bir sonraki yıl aynı dönemde tekrar görüyorsunuz. Yani bahar döneminde kaldığınız bir dersi seneye bahar döneminde alabilirsiniz.

Sizden dönemlik olarak 2.0 gibi bir ortalama beklenecektir. Eğer Güz Dönemi sonunda Genel Ortalamanızı 2.0 veya üzerinde sağlayamamış iseniz size bir Uyarı verilecektir. Bu uyarıdan sonraki dönemde ise Genel Not Ortalamasının en az 2.0'a çıkarmanız istenecektir. Eğer bu durumu da yerine getiremezseniz taklip eden dönemde geçmiş 2 dönemdeki CC altı dersleri yeniden almanız ve 2.0 ortalamasını geçmeniz istenecektir.

AÖF sınav soruları ile karşınızdayız. Açıköğretim AÖF 12-13 Aralık sınavlarının sorularını ve cevaplarını haberimizden görebilirsiniz. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Güz Dönemi Ara sınavları 12-13 Aralık 2015 tarihinde yapılıyor. Öğrenciler sınav sorularını 'açıklandığında' buradan görebilirler. Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını da sizlerle paylaşıyoruz. İşte AÖF sınav soruları, cevap anahtarları ve merak edilen tüm detaylar.
Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR