BIST 9.681
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.425,66
KPSS

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? 23-24 ocak tarihleri arasında gerçekleşen AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? AÖF sınav sonuçlarını nereden öğrenebilirsiniz? Detaylar haberimizde...

23-24 Ocak tarihlerinde gerçekleşen AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? Geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen sınavın sonuçları henüz açıklanmadı.

AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Milyonların beklediği ve geçtiğimiz haftalarda sınava giren adayların beklediği AÖF sonuçları henüz açıklanmadı. Geçtiğimiz yıllarda yapılan sınav sonuçları yaklaşık 20 gün içinde açıklanıyordu.

AÖF SINAV SONUÇLARI NASIL DEĞERLENDİRİLİR?

AÖF Sınavların değerlendirilmesi ve ders geçme sistemi Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği ile bu yönetmeliğin verdiği yetkiye istinaden hazırlanan Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Eğitim-Öğretim ve Sınav Uygulama Usul ve Esasları ve Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri Bağıl Değerlendirme Esaslarına göre belirlenmektedir.  

SINAV SONUÇLARINA İTİRAZ SÜRESİ KAÇ GÜN?

Adaylar AÖF sınav sonucu açıklandıktan sonra 5 gün içinde itiraz edebilme hakkına sahipler. Bu süre geçtikten sonra yapılan itirazlar ise değerlendirilmiyor.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR