BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.435,90
GÜNCEL

AÖF sınav giriş yerlerine nereden bakılır?

2016 AÖF sınav giriş yerlerini nasıl öğrenebilirim sorusu AÖF sınavına gören öğrencilerin en çok merak ettiği konu. Peki AÖF sınav yerleri nasıl öğrenilir? İşte cevabı...

16-17 Nisan’da yapılan AÖF sınav giriş yerleri geçtiğimiz günlerde açıklandı. AÖF sınav giriş yerlerine online işlemler üzerinden ulaşabiliyorsunuz. AÖF sınav giriş yerleri ile ilgili detayları haberimizden öğrenebilirsiniz.

AÖF sınav giriş yerleri açıklanmıştır. Önümüzdeki günlerde 16-17 Nisan tarihinde yapılacak olan Açık Öğretim Fakültesi dönem sonu sınavları için giriş belgesi resmi internet sitesi üzerinden T.C kimlik numaranı ve şifreni sayesinde giriş yaparak alabilirsiniz. AÖF sınav giriş yerleri ve sınav giriş belgesi ile ilgili ayrıntılı bilgileri yazımızın devamında okuyabilirsiniz. Binlerce öğrencinin beklemiş olduğu Açık Öğretim Fakültesi bahar dönemi sınav giriş yerleri en sonunda açıklanmıştır. Açık Öğretim Fakültesi'nde okumakta olan öğrencilerin sınav giriş belgeleri resmi internet sitesi üzerinden yayınlanmıştır. Peki, Açık Öğretim Fakültesi sınav giriş belgenizi nasıl çıkarabilirsiniz. AÖF sınav giriş yerleri hakkında ayrıntılı bilgileri yazımızın devamında bulabilirsiniz.




AÖF sınav giriş yerleri açıklanmış olarak bulunmaktadır. 16 17 Nisan tarihinde yapılacak olan Açık Öğretim Fakültesi ara sınavları için AÖF sınav giriş yerleri açıklanmıştır. AÖF sınav giriş yerlerinin öğrencilerin sorgulaması için ilk olarak öğrenci sistemine giriş yapmaları ve buradan sınav giriş yerlerini sorgulamaları gerekmektedir. Hafta sonu yapılacak olan sınavlar için öğrenciler AÖF sınav giriş yerlerini resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirler. Şimdi sizlere sınava giriş için gerekli olan belgeler ve sınav hakkında uyarılar hakkında bilgiler vereceğiz ilk olarak sınava girebilmeleri için yanınızda sınav giriş belgesi ve fotoğraf onaylı bir şekilde yer alan kimlik belgenizin yanınızda bulunması gerekmektedir. Daha sonrasında ise sınava girebilmek için gerekli olan belgelerin dışında yanınızda herhangi bir defter kitap, kâğıt, not, doküman, araç-gereç, cep telefonu, kamera, vb herhangi bir aracın ve nesnenin bulundurması kesinlikle yasaktır. Sınavda hesap makinesi kullanabilirsiniz. Açık Öğretim Fakültesi size bu avantajı tanımaktadır; ancak kullanmış olacağınız hesap makinesinde tuş takımı ve benzeri tuşları kesinlikle bulunmamalıdır. Sınavda yapmış olacağını işaretlemeler ve yazacağınız yazılar için yanınızda koyu renkte yazmakta olan siyah bir kurşun kalem ve kesinlikle iz bırakmayan bir adet sevginin bulunması gerekmektedir. Sınava gireceğiniz binaya en az bir gün öncesinden gidip atmosferi görmeniz yerinizi görmeniz, en azından heyecanlı yenebilmeniz için sizler için iyi olacağı düşünülmektedir. Sınav yerinizi en az bir gününü denk girin ve yerinizi öğrenmiş olun sınav günü herhangi bir zorluk ve sıkıntı yaşamamak için bunu uygulamanız gerekmektedir. Üst araması, kimlik kontrolleri ve salona yetiştirme işlemleri sırasında ve zamanında tamamlanabilmesi için sınava sizler en az bir saat önceden gelin ve bina önünde hazır bulunmamız gerekir. Resmi kıyafetiyle sınava giremezsiniz sınav ilk 15 dakikasında gelen adaylar bina sınav sorumlusu tarafından temin edilecek olan izin belgeleri ile sınava girebilirler ilk 15 dakikadan sonra gelen adaylar için ise her ne nedenle olursa olsun hiçbir şekilde adayların sınava girmesine izin verilmeyecektir. Sizlerde bu konulara dikkat ederek sınava giriş yapmanız sizin için iyi olacaktır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR