BIST 9.446
DOLAR 32,59
EURO 34,81
ALTIN 2.497,31
GÜNCEL

AÖF sınav giriş yerleri sorgulama ekranı

2016 yılı AÖF tek ders sınav giriş yerleri açıklandı mı? sorusu merak konusu oluyorken Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) tek ders sınav giriş belgesini yayınladı. 16 Temmuz Cumartesi günü yapılacak olan sınavın giriş yerleri belli oldu.

AÖF 2016 tek sınav giriş yerleri belli oldu. AÖF öğrencileri tek dersten FF notu ya da ortalaması 2.00 altında olan öğrenciler tek ders sınavında başarılı olarak mezun olabilecekler. Aof tek ders sınavı giriş yeri ya da belgesi almak için haberimizdeki bağlantıya tıklayarak T.C. kimlik no ve şifre ile giriş yaparak belgelerin çıktısını indirebilirler.

AÖF tek ders sınav giriş yerleri açıklandı! 16 Temmuz 2016 Cumartesi günü yapılacak olan tek ders sınavı giriş yerleri belli oldu. Anadolu Üniversitesi tüm tek ders sınavına girecek olan öğrencilere SMS ile bilgilendirmede bulundu. AÖF tek ders sınav giriş yerleri için haberimizdeki linke tıklayarak gereken işlemleri yaparak sınav giriş belgesine ulaşabilirler.

AÖF TEK DERS SINAV GİRİŞ BELGESİ

4-5 Haziran tarihinde yapılan AÖF final sınavının sonuçları açıklandı. AÖF ders geçme notu vize ve final sınavlarının ortalaması alınarak yapılıyor. Tek dersten başarısız olan adaylar mezun olabilmek için AÖF Tek ders sınavına girebiliyorlar. 2015-2016 Tek Ders Sınavları 16 Temmuz 2016'da yapılacak. Tek ders sınavından başarılı olan öğrenciler mezun olma hakkını elde edecekler.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR