BIST 9.098
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,85
KPSS

AÖF sınav giriş yerleri açıklandı mı?

16-17 Nisan arasında gerçekleştirilecek olan AÖF sınav giriş yerlerinin açıklanmasına az bir zaman kaldı. AÖF sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? AÖF sınav giriş yerleri nasıl öğrenilecek? İşte detaylar...

AÖF sınav giriş yerleri açıklanıyor artık son günler. 16-17 Nisan AÖF bahar dönemi vize sınavları için bekleyiş başladı. AÖF sınav yeri ve AÖF sınav giriş belgesi için gözler anadolu.edu.tr'de. Adaylar sınav giriş yerlerini nasıl öğrenecek? Detaylar memurhaber.com'da.

AÖF sınav giriş belgesi ise yine online olarak aöf sistem panelinden çıkarılacak. Sınav yerleri adayların evine gönderilmeyecek. AÖF 2016 vize sınav yerleri ve AÖF vize sınav giriş belgesi i TCKN şifresi ile anadolu.edu.tr adresinden yapacak.

SINAVA GİRMEK İÇİN HANGİ BELGELER GEREKLİDİR?

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
Fotoğraflı ve Onaylı Özel Kimlik Belgesi (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport, zorunlu askerlik görevini ifa eden er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi (muvazzaf askerler hariç), Türk vatandaşlığından izin ile ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait kartlar)


Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.
Öğrenciler Sınav Giriş Belgesinde yazılı olan sınav il, ilçe, bina, salon, sıra, tarih ve saatte sınava girmek zorundadırlar.

Öğrenciler sınava girecekleri binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görmeli ve sınav saatinden bir saat önce sınava gireceği binada hazır bulunmalıdırlar.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR