BIST 9.814
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.432,30
KPSS

AÖF öğrencilerine internetten ders...

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencilerine, "e-seminer" projesi kapsamında internetten canlı ders anlatılacak.

AA muhabirinin AÖF yetkililerinden aldığı bilgiye göre, "e-seminer" projesi" ile öğrencilere, görüntülü eş zamanlı danışmanlık ve konu anlatım hizmeti verilecek.

Öğrencileri ve öğretim elemanlarını buluşturmayı amaçlayan projenin ilki, 22 Nisan'da saat 9.00'da yapılacak. 2012-2013 öğretim yılının Bahar Dönemi'nde toplam 101 dersin her bir ünitesi için e-seminer hazırlanacak projede, dersler haftanın belirli gün ve saatlerinde 45 dakikalık süreyle konu anlatımı ve soru-cevap yöntemiyle gerçekleştirilecek.

Eşzamanlı e-seminer dersine katılamayan öğrenenler için hazırlanan tüm görüntüler kaydedilerek haftalık olarak Açıköğretim e-Öğrenme Portalı'nda yayınlanacak.

Her dönem yeniden düzenlenecek olan e-seminerlerin tarihi ve saati, sunum yapacak öğretim elemanlarının isimleri ve konusu, web sitesi üzerinden öğrencilere duyurulacak.

Ayırıntılı bilgi almak isteyen öğrenciler, "http://yardim.eogrenme.anadolu.edu.tr/eseminer.html" linkinden detayları öğrenebiliyor.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR