BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
GÜNCEL

AÖF final soru ve cevapları yayınlandı

2016 AÖF bahar dönemi final soru ve cevapları Anadolu Üniversitesi tarafından yayınlandı. AÖF soru ve cevaplarına memurhaber.com'dan ulaşabilirsiniz.

AÖF soru ve cevapları öğrencilerin erişimine açıldı. 4-5 Haziran 2016 tarihlerinde yapılan açıköğretim bahar dönemi dönem sonu sınavına ait sorular ve cevap anahtarı yayımlandı. AÖF soru ve cevapları hakkında ayrıntılı bilgi haberimizde.

AÖF soru ve cevapları bu akşam yayınlandı. Geçtiğimiz hafta sonu sınava giren açıköğretim öğrencileri, merakla sınavın soru ve cevaplarını yayınlanmasını bekliyordu.

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (AÖF) öğrencileri 4 - 5 Haziran tarihleri arasında bahar dönemi dönem sonu sınavına girmiştiler. Binlerce öğrenci tarafından merakla beklenen AÖF soru ve cevaplarına haberimizdeki linkten erişebilirsiniz. Aşağıdaki verdiğimiz linke tıklayarak AÖF e kampus sistemine giriş yaparak sınav soru ve cevap anahtarına ulaşmanız mümkün.

Geçmiş yıllardan günümüze kadar yapılmış açıköğretim sınavlarının sorularına Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sınav Yayınlama Sisteminden erişebilirsiniz. http://sinav.eogrenme.anadolu.edu.tr adresinden TCKN ve şifrenizle oturum açarak çıkmış sınav sorularına bakabilir ve cevap anahtarı kısmından soruların doğru cevaplarını görebilirsiniz.

AÖF SINAV SONUÇLARI

AÖF Sınav sonuçları, sınav tarihinden itibaren yaklaşık 20 gün içinde Öğrenci Girişi sayfadan açıklanmaktadır. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmamaktadır.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR