BIST 9.080
DOLAR 32,39
EURO 34,99
ALTIN 2.325,01
MEMUR

AÖF final sınavı hakkında yorumlar- AÖF forum

2014 AÖF sınav soruları ve cevapları,2014 dönem sonu soruları, aöf adalet sınav soruları ve cevapları, AÖF forum,AÖF 7-8 Haziran sınav yorumları hepsi memurhaber.com'da

MEMURLAR - 2014/AÖF final sınavı yorumlar- AÖF sınav yorumlar 7-8 Haziran. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi final sınavları. Peki AÖF final yorumları nasıl? 8 Haziran 2014 AÖF final yorumları. AÖF final yorumlar...

AÖF e öğrenme bağlantısı, aöf sınavsonuçları, AÖF 2014 dönem sonu soru ve cevapları indir, AÖF e öğrenme güz dönemi dönem sonu soruları ve cevapları, aöf sınavsoruları ve cevapları indir 2014, aöf sınavsoruları ve cevapları 2014 dönem sonu soruları, aöf adalet sınav soruları ve cevapları, aöf sınav soruları ve cevapları 2014 bütünleme olacak mı, aöf sınav soruları ve cevapları indir, AÖF sınav soruları ve cevapları 2014 dönem sonu, aöf sınav soruları 2014, aöf sınav sonuçları 2014 burada olacaktır.






Sınav sonuçları sınav tarihinden itibaren yaklaşık 30 gün içinde http://ogrenci.anadolu.edu.tr adresinde yayımlanmakta ve öğrenciler T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle sonuçlara ulaşabilmektedir. Sınav sonuçları öğrencilerin adreslerine ayrıca postalanmayacaktır.

Sınav soruları ve cevap anahtarları internette nerede yayımlanmaktadır?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri 2001 yılından itibaren sınav soruları ve cevap anahtarları e-Öğrenme Portalında e-Kitap biçiminde yayımlanmaktadır. Öğrenciler, Açıköğretim e-Öğrenme Portalına http://yillik.eogrenme.anadolu.edu.tr adresindeki "Oturum Aç" kısmından T.C. kimlik numarasıyla oturum açarak "Fakülte" başlığından "Sınav Soruları" seçeneğine, "Bölüm" başlığından öğretim yılını, "Ders" başlığından istenen öğretim yılında yapılan sınav sorularına ve cevap anahtarlarına ulaşabilirler. 

İŞTE SINAV SONRASI YORUMLARDAN BAZILARI:

Finansal tablolar analizi resmen akademik sınav gibi olmuş...O soruları hazırladıklarında ne içtilerse aynısından istiyorum!!! 

**

İnfaz hukukunda bir soru vardı. genç cezaevlerinin yaş aralığı 18-21 olmalı bu mantığa göre eğer tam bilen varsa cevabın doğruluğunu yazarsa sevinirim zira bu yaş konusuna takıldım.

**

ilk kez suç işleyen ve 2 yıl veya daha az süreyle hapis cezasına hükümlü bulunanların cezaları açık ceza infaz kurumlarında yerine getirilir.

**

Temel Bilgi Teknolojileri II, Medeni Hukuk II ve İnsan Hakları, soruları diğer derslere oranla daha zordu. 

**

Süreli hapis cezası 20 yıldan fazla olamaz.

**

1) Fransız Devrimi... Eşitlik

2) İslam dünyasında bireysel direnme... İbn-i sina

3) BM ne zaman kuruluyor... 2. Dünya savaşı

4) Amerika İHsözleşmesi... 1978

5) İnter- Amerikan ilk.... Dominik Cumhuriyeti

6) Avrupa sosyal Şart yıl... 1998

7) Avrika İnsan hakları.... Afrika Topluluğu

8) AİHS 3 madde?... hürriyet

9) AİHM 5. madde? SGüvenlik

10) AİHM başvuramaz... Vali

11) AİHM İçtahat .. Filtraj tanımı

12) TR Avrupa konseyi ne zaman? .. 1949

13) Aksoy *.. İşkence

14) Kaya? Yaşama hakkı

15) Salduz.. Rusya

 
Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR