BIST 9.530
DOLAR 32,47
EURO 34,83
ALTIN 2.480,07
GÜNCEL

AÖF çıkmış sorular nasıl öğrenilir?

AÖF çıkmış sorular ve cevapları nasıl öğrenilir sorusunun yanıtı ve AÖF hakkında bütün detaylar memurhaber.com'da.

AÖF geçen yıl çıkmış sınav soruları ve cevapları öğrenme işlemi nereden yapılır? AÖF sınav giriş belgesi nasıl alınır? 2016 AÖF sınavları ne zaman? AÖF hakkında bütün detayları sizin için derledik.

AÖF çıkmış sorular açıköğretim fakültesi tarafından yayımlandı. Anadolum kampüs 2015-2016 Aof önceki yıllarda ve geçmiş dönemler vize soru ve cevapları haberimizde.

AÖF ÇIKMIŞ SORULAR VE CEVAPLARI

AÖF çıkmış sorular ve cevapları açıköretim fakültesi tarafından erişime açıldı. Anadolu Ünivesitesi'nin resmi internet sitesinden açıklanan önceki ve geçmiş dönemlere ait aof sınav soruları, Anadolum kampüs e kampüs giriş linkini ile çıkmış vize sınavı sorularının linki haberimizde.

AÖF soru ve cevapları, açıköğretim fakültesi vize sınavları öncesinde en fazla ihtiyaç duyuluyor. AÖF öğrencileri ara (vize) sınava hazırlanırken en fazla ihtiyaç duydukları konular arasında alan önceki döneme ait çıkmış sorular artık online olarak yayımlanıyor.

Açıköğretim sınavına girecek olan adayları sınavlara çalışırken daha önceki yıllarda çıkan sorulara bakmaları ve bu sayede hafta sonu yapılacak olan sınavlara hazırlanmaları sınavda gösterecekleri başarı açısından önem teşkil ediyor. Bunun nedeni ise daha önceki sınavlarda sorulan AÖF çıkmış sorular birbirlerine benzer nitelikte oluyor.

AÖF ÇIKMIŞ SORULARA NASIL ULAŞABİLİRİM?

Bu sorulara nereden ve nasıl çalışabilirim? 16 - 17 Nisan 2016 tarihinde Cumartesi ve Pazar günü yapılacak olan aöf bahar dönemi (ara sınavı) vize sınavı için geri sayım devam ediyor. Açıköğretim fakültesinde öğrenim gören öğrenciler, vize ve final sınavlarına hazırlanırken AÖF çıkmış sorular 2015 çok fazla ihtiyaç duymaktadırlar.

Bir önceki sınavlarda sorulan soruların ve cevaplarının yer aldığı aöf ilahiyat çıkmış sorular sınavlara hazırlanmalarında büyük yardımcıları olmaktadır. Sınava hazırlanan öğrenciler sınav ile ilgili soru ve cevapları ve aöf çıkmış sorular pdf indirme linkini Anadolu Üniversitesi’nin resmi internet sitesinden erişebilecekleri gibi, haberimizde yer alan linklerde de erişebilirler. AÖF çıkmış sorular ve cevapları 2015 ve aöf çıkmış sorular indir detaylarda.

AÖF ÇIKMIŞ SORULAR VE CEVAPLARI AÇIKLANDI-ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aöf çıkmış sorular ve cevapları Anadolu üniversitesi tarafından her AÖF sınavı sonrasında resmi internet sitesi üzerinden yayınlanmaktadır. 2015-2016 Bahar dönemi ara sınavlar tarihlerinin açıklanmasından sonra AÖF öğrencileri sınavlara hazırlanmaya daha da hız verdiler.

16 - 17 Nisan tarihlerinde gerçekleştirilecek vize sınav hazırlıklarında aöf çıkmış sorular nasıl bulabilirim, aöf çıkmış sorular nerden bulabilirim ve aöf çıkmış sorular nasıl indirilir sorularının cevaplarını memurhaber.com olarak haberimizde bulabilirsiniz.

FOTOĞRAFLI SINAV GİRİŞ BELGESİ

Fotoğraflı ve Onaylı Özel Kimlik Belgesi (Nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, pasaport)

Sınava giriş için gerekli bu iki belgeden biri bile eksik olsa öğrenci sınava alınmaz.

Öğrenciler Sınav Giriş Belgesinde yazılı olan sınav il, ilçe, bina, salon, sıra, tarih ve saatte sınava girmek zorundadırlar.

Öğrenciler sınava girecekleri binayı sınavdan en az bir gün önce mutlaka görmeli ve sınav saatinden bir saat önce sınava gireceği binada hazır bulunmalıdırlar.

AÖF GÜZ DÖNEMİ BAHAR DÖNEMİ

Yıl 1. yarı yıl (dönem) 2. yarı yıl (dönem)
Yıl 3. yarı yıl (dönem) 4. yarı yıl (dönem)
Yıl 5. yarı yıl (dönem) 6. yarı yıl (dönem)
Yıl 7. yarı yıl (dönem) 8. yarı yıl (dönem)

AÖF VİZE SINAVINDA 3 YANLIŞ 1 DOĞRUYU GÖTÜRMEYECEK!

Anadolu Üniversitesi sınav kâğıtlarını değerlendirilirken açıklamış olduğu duyuruya göre, doğru cevaplara puan verilecek ancak yanlış cevaplar için puan düşürülmeyecektir. Başka bir deyişle, yanlış cevaplar doğru cevapları götürmeyecektir. Bu nedenle sınava girecek öğrencilerin sınavda boş soru bırakmamaları yararlı olacaktır. Sınavlarda öğrenci sayısına bağlı olarak, tek (A), iki (A,B) veya dört (A,B,C,D) kitapçık türü kullanılabilmektedir.

AÖF GÜZ DÖNEMİ SINIF GEÇME ŞARTLARI!

Güz dönemi veya akademik yılsonunda 2,00 ortalamasını sağlayamayan öğrenciye akademik yetersizlik uyarısı yapılır.

Genel Not Ortalaması: Genel not ortalaması bütün dönemlerde aldığımız derslerin toplam not değerleri ile toplam kredilerine bölünmesi ile bulunur.

Ders Geçme: Dersi geçmek için o dersin harf notuna bakılır. Eğer CC ve üzeri ise o dersi koşulsuz şartsız geçmişsiniz demektir.

Dersten Kalma: Dersten kalmak için o dersin harf notuna bakılır. Eğer FF ise o dersten direk kalmışsınız demektir ve sonraki yıl bu dersi almanız gerekmektedir.

Şartlı / Koşullu Geçme: Dersinizin harf notu CD DC yada DD ise bu derslerden koşullu olarak geçmişsiniz demektir. Bu şekilde geçmenin koşulu ise bir sonraki dönem Genel Not Ortalamanızı 2.0′ın üzerinde getirmeniz gerekmektedir. Yani Genel not ortalamanız 2.00 ise bu dersi/dersleri geçmiş, 2.00 ve altında gelir ise bu dersten/derslerden kalmışsınız demektir.

Akademik Yetersizlik Uyarısı Ve Ders Tekrarı: Güz dönemi veya akademik yıl sonunda 2.00 GNO sağlayamayan öğrenciye “Akademik Yetersizlik Uyarısı” yapılır. “Akademik Yetersizlik Uyarısı” alan öğrencinin, bir sonraki dönem sonundaki GNO’nın en az 2.00 olması gerekir.

Bu koşulu yerine getiremeyen öğrenciler, kayıt yenilettiği dönemde, son iki dönemdeki CC’nin altında not aldığı dersleri ilgili dönemde tekrar etmek suretiyle genel not ortalamasını en az 2.00’ye yükseltmek zorundadır. Ders tekrarına kalan bir öğrencinin, tekrar ettiği dönem sonunda 2.00 genel not ortalamasını sağlaması halinde ders tekrarı yapmayacaktır. Ancak, bir dersten FF, DZ ve YZ notu alan bir öğrenci bu dersleri, derslerin verildiği dönemde tekrar almak zorundadır. Ders tekrarına kalan öğrenci kayıt yenileme döneminde ders ekle-sil işlemi sırasında, CC’nin altında not aldığı dersleri almak zorunda olduğundan bu dersleri eksiltmesi mümkün değildir.

AÖF sınavlarında soru kitapçığı ve cevap kâğıdı olarak iki tür belge kullanılmaktadır. Sınavların değerlendirilmesi, notların kaydı, çizelgelere geçirilmesi, saklanması, öğrenci kütüklerine yazımı ve öğrencilere duyurulmasında bilgi işlem yöntemleri kullanılır. Boş soru bırakmayın! AÖF sınav cevapları değerlendirilirken doğru cevaplara puan verilecek, yanlış cevaplar için puan düşürülmeyecektir. Başka bir deyişle, yanlış cevaplar doğru cevapları götürmeyecektir.

AÖF 2015-2016 AKADEMİK SINAV TAKVİMİ!

AÖF sınav 2015-2016 sınav takvimi geçtiğimiz günlerde açıklandı. Buna göre; AOF Güz dönemi vize sınavlarının ardından ise 23-24 Ocak 2016 tarihlerinde güz dönemi final sınavları yapılacak. AÖF Bahar dönemi vize sınavları 16 - 17 Nisan 2016 tarihlerinde gerçekleştirilecek. İkinci dönem ilk sınavlarının ardından ise 04 - 05 Haziran 2016 tarihlerinde yaz dönemi final sınavları yapılacak. Açıköğretim Fakültesi 2015-2016 dönemi tek ders sınavı ise 16 Temmuz 2016 tarihinde yapılacak.

Güz Dönemi Ara Sınavı 12 - 13 Aralık 2015
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 23 - 24 Ocak 2016
Bahar Dönemi Ara Sınavı 16 - 17 Nisan 2016
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 04 - 05 Haziran 2016
2015-2016 Tek Ders Sınavı 16 Temmuz 2016

Bu nedenle soru kitapçıklarındaki soruların cevapsız bırakılmaması, öğrencilerin yararınadır. Sınavlarda öğrenci sayısına bağlı olarak, tek (A), iki (A,B) veya dört (A,B,C,D) kitapçık türü kullanılabilmektedir. Kayıt Yenileme Ders Ekle Sil Açıköğretim,İktisat,İşletme İnternet Başvuru ve Kayıt Tarihi: 22 Şubat 2016 Pazartesi - 04 Mart 2016 Cuma Açıköğretim,İktisat,İşletme Mazeretli Kayıt Tarihi: 04 Mart 2016 Cuma

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR