BIST 9.805
DOLAR 32,50
EURO 34,97
ALTIN 2.429,71
KPSS

AÖF bütünleme sınavında son söz!

Binlerce öğrenci 2013 AÖF final sınavının ardından bütünleme sınavı için yetkililerden sağlıklı bir açıklama bekliyordu. Bütünleme hayali kuran öğrencilere kötü haber Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın'dan geldi.

TRT Okul'da, Rektörler Anlatıyor'un ilk konuğu Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın soruları yanıtladı.

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Davut Aydın: "Avrupa Birliği Bologna Süreci'ne dahil olduğundan Uzaktan Eğitim Programları'nda "bütünleme" uygulaması yapılamaz." dedi.

2013 AÖF FİNAL SINAVINA GİREMEYNLER NE YAPACAK? 

MEMURHABER.COM/ÖZEL İÇERİK- Bilindiği üzere haftasonu başta İstanbul olmak üzere Türkiye'nin birçok yerinde Taksim Gezi Parkı için direniş vardı. Peki eylem dolayısıyla sınava girecek okullarına ulaşamayan yüzlerce aday ne yapacak? Bu konuda YÖKyetkilileri hala sağlıklı bir açıklama yapmadı! Peki bu mağduriyet ne zaman giderilecek?

SINAV İPTAL EDİLİR Mİ?

Öğrencilerin aklına gelen bir diğer soru ise sınavın iptali. Final sınavlarına giremediği için sınavın tekrar yapılmasını ya da kendine özel bir sınav yapılmasını isteyen öğrencilere YÖK ne cevap verecek bakalım..

PEKİ YA BÜTÜNLEME SINAVI OLACAK MI?

Öğrencilerin diğer bir sorunu ise her yıl yapılan ama bu yıl maddi nedenlerden dolayı yapılmama kararı alınan AÖF bütünleme sınavları. YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya gelen sorular üzerine bütünleme sınavının hiçbir şekilde olmayacağını, tek dersten kalan öğrencilere ise bir şans verileceğini belirttmişti....

memuruhaber.com olarak bu konunun  takipçisi olacağız ve sizlere en doğru haberleri ileteceğiz

Yorumlar 1 Yorum
ÇOK OKUNANLAR