BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.444,26
KPSS

AÖF 2013 sonuçları 8-9 Mart'ta mı açıklanacak?

Binlerce açıköğretim fakültesi öğrencisi 2013 güz dönemi sonuçlarını görmek için AÖF''nin internet sayfasına akın etti ama sonuçlar hala açıklanmadı....

Bu konuda hala sağlıklı bir açıklama yapmayan AÖF'nin sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacağı merak konusu oldu...

Bize mail yollayan ve AÖF bürolarına ulaşamayan binlerce öğrenci mağdur durumda.. AÖF'nin sonuçları 8-9 Mart'ta açıklayacağı haberi ise bir okuyucumuzdan gelen bilgiler arasında....

AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek için hangi bilgiler gerekiyor? Tüm bu soruların cevabı memurhaber.com'da. 11-22 Mart tarihleri arasında yapılacak Bahar kaydı için AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasını bekleyen AÖF'lilerin çilesi son bulacak.

2013 AÖF SONUCUNUZ İÇİN TIKLAYIN

AÖF Güz Dönemi 2. sınav sonuçlarının bugün öğleden sonra açıklanması bekleniyor. AÖF kaynaklarından alınan son bilgiye göre sınav sonuçları bugün saat 15.00'den sonra AÖF'nin resmi sitesinden açıklanacak. Sınav sonuçları aynı anda memurhaber.com'da duyurulacak.

AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek isteyenler, AÖF'nin Türkiye oturumu bölümüne girerek oturum açacaklar. Oturum açmak için gerekli bilgiler ise e posta adresi, TC Kimlik Numarası ve AÖF yönetimi tarafından verilen şifre.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR