BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,11
ALTIN 2.311,51
KPSS

AÖF 2013 sınav sonucunuzu sorgulamak için TIKLAYIN!

AÖF sınav sonuçları (Açıköğretim) saat kaçta açıklanacak? AÖF sınav sonuçları nasıl ve nereden öğrenilecek?

AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek için hangi bilgiler gerekiyor? Tüm bu soruların cevabı memurhaber.com'da. 11-22 Mart tarihleri arasında yapılacak Bahar kaydı için AÖF sınav sonuçlarının açıklanmasını bekleyen AÖF'lilerin çilesi son bulacak.



AÖF Güz Dönemi 2. sınav sonuçlarının bugün öğleden sonra açıklanması bekleniyor. AÖF kaynaklarından alınan son bilgiye göre sınav sonuçları bugün saat 15.00'den sonra AÖF'nin resmi sitesinden açıklanacak. Sınav sonuçları aynı anda memurhaber.com'da duyurulacak.

AÖF sınav sonuçlarını öğrenmek isteyenler, AÖF'nin Türkiye oturumu bölümüne girerek oturum açacaklar. Oturum açmak için gerekli bilgiler ise e posta adresi, TC Kimlik Numarası ve AÖF yönetimi tarafından verilen şifre.

Bu bilgileri giren öğrenciler sınav sonuçlarını öğrenebilecekler.

Günlerdir gözü kulağı Açıköğretim Fakültesi'nin (AÖF) resmi internet sitesinde olan öğrenciler sınav sonuçlarını öğrenebilecek olmanın heyecanını yaşıyorlar.

Sınav sonuçları AÖF'nin resmi sitesiyle aynı anda memurhaber.com'da  olacak. Yaklaşık iki milyon öğrenci sınav sonuçlarını öğrenmek için sınav sonuçlarını verecek sitelere hücum edecek.

AÖF sınav sonuçları nasıl öğrenilecek?

Sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen öğrenciler https://login.anadolu.edu.tr/?url=http://ogrenci.anadolu.edu.tr/tr/Login.aspx linkine tıklayarak kullanıcı ve şifrelerini girecek ve sınav sonucunu öğrenecek. Sınav sonuçalrını öğrenmek için e posta ve TC Kimlik Numarası bilgilerinin mutlaka girilmesi gerekiyor.

Yorumlar 67 Yorum
ÇOK OKUNANLAR