BIST 9.645
DOLAR 32,53
EURO 34,90
ALTIN 2.435,78
ÖĞRETMEN

Ankara'da okullar tatil mi Valilik açıklaması

Ankara Valiliği, kar yağışı nedeniyle milli eğitime bağlı ilk, orta ve liseler ile kurumlarında eğitim ve öğretime bir gün ara verildiğini duyurdu.

Ankaralı öğrencilerin merakla yanıtını beklediği Ankara'da bugün okullar tatil mi? sorusunun cevabı belli oldu. Ankara'da okullarda eğitime bir gün ara verildi.

Ankara Valiliği'nden yapılan açıklama şu şekilde:

" İlimiz genelinde görülen kar yağışı ve beraberinde oluşabilecek buzlanma nedeniyle trafikte yaşanması muhtemel olumsuzlukları en aza indirmek, öğrencilerimiz için oluşabilecek riskleri bertaraf etmek amacıyla 21.01.2016 Perşembe günü Milli Eğitime bağlı ilk, orta ve liseler ile bağlı kurumlarda eğitim ve öğretime 1 (bir) gün süre ile ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarında görevli hamile ve emzikli bayanlar ileengelli personeller de aynı tarihte idari izinli sayılacaklardır. Kamuoyuna saygı ile duyurulur."



Kar yağışı nedneiyle okulların tatil edildiği diğer il ve ilçeler ise şöyle:

İZMİR
İzmir'in Kınık ve Bergama ilçelerinde bugün öğleden sonra etkili olmaya başlayan kar yağışı sonrası, okullar 21 Ocak 2015 günü bir günlüğüne tatil edildi.

ESKİŞEHİR
Eskişehir'de ilk ve orta dereceli okullar valilik tarafından, olumsuz hava koşulları nedeniyle 21 Ocak Perşembe günü tatil edildi.

BALIKESİR
Balıkesir'de akşam saatlerinde başlayan kar yağışı, yaşamı olumsuz etkilerken, 6 ilçede okullarda eğitime kar tatili verildi.

UŞAK
Uşak'ta, etkili olan kar yağışı nedeniyle valilik il genelinde ilk ve orta dereceli okulları bir günlüğüne tatil edildi.

ÇANAKKALE
Çanakkale'nin Yenice İlçesi'nde, etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime 21 Ocak Perşembe günü ara verildi.

MANİSA
Manisa'nın Demirci İlçesi'nde, yoğun kar yağışı nedeniyle kaymakamlık tarafından ilk ve orta dereceli okullarda 21 Ocak günü eğitime 1 gün ara verildi.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR