BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
KPSS

ALES 2016 giriş yerleri sorgulama ekranı

ALES 2016 giriş yerleri belli oldu. 08 Mayıs'ta yani bu pazrr gerçekleşecek olan ALES sınavında hangi belgeleri götürmek gerek? İşte detaylar...

ÖSYM tarafından ALES giriş yerleri yayınlandı. Akademik kariyerine devam etmek isteyen adayların gireceği sınavlardan biri olan ALES sınavında hangi sorular çıkacak? Detaylar memurhaber.com'da.

2016 ALES sınav giriş yerleri belli oldu. 8 Mayıs Pazar günü yapılacak oaln ALES sınavı için giriş belgelerini almak isteyenler ÖSYM'nin aday işlemleri sayfası üzerinden ALES sınav giriş yerlerini sorgulatabilirler. İşte ALES sınavı ile ilgili ayrıntılar..

2016-Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2016 ALES- İlkbahar Dönemi) 8 Mayıs Pazar günü yapılacak. ALES'e başvuran adayların, sınava girecekleri bina ve salonlara atanma işlemleri tamamlandı. ÖSYM'den yapılan açıklamaya göre adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren sınava giriş belgesini T.C. nimlik numaraları ve aday şifreleri ile ÖSYM'nin sitesinden öğrenebilirler.

ALES SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

8 Mayıs'ta yapılacak olan ALES sınavlarının sonucu 25 Mayıs'ta belli olacak. Adaylar sınav sonuçlarına ÖSYM sınav sonuçları açıklama sisteminde görüntüleyebilecekler. Sınav sonuçları adreslere gönderilmeyecek.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR