BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,15
ALTIN 2.301,00
GÜNCEL

Aksaray Üniversitesi 31 akademik personel alacak!

Aksaray Üniversitesi rektörlüğü tarafından yapılan duyuruda 657 sayılı devlet memurları kanunu'nun 48. maddesine göre açık bulunan birim ve ünvanı belirtilen kadrolara öğretim üyesi alınacağını açıkladı.

Aksaray Ünivesitesi çeşitli birimlerde görevlendirilmek üzere 31 akademik personel alacağını duyurdu. Üniversite Rektörlüğü sitesinden yapılan duyuruda: " Üniversitemizde açık bulunan aşağıda birim ve unvanı belirtilen kadrolara 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun ilgili maddeleri ile 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesine göre öğretim üyesi alınacaktır" denildi.

Başvuracak adayların Aksaray Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Atanma Ölçütleri Yönergesi”nde belirtilen asgari kriterleri sağlaması gerektiği, bu kriterlere uymayanların başvurularının işleme konulmayacağı belirtildi.

Mühendislik Fakültesi için 5, Spor Bilimleri Fakütesi için 1, Eğitim Fakültesi için 8, Fen-Edebiyat Fakültesi için 1, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi için 1, Sağlık Bilimleri Fakültesi için 2, Tıp Fakültesi için 8, Teknik Bilimler MYO için için 3 personel alınacaktır.

İSTİHDAM EDİLECEK BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN.

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR