BIST 9.684
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.428,32
GÜNCEL

AK Parti MYK tarihi belli oldu Davutoğlu aday mı?

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun başkanlığında 12.14'te başlayan MYK toplantısı, 12.50'de sona erdi. Davutoğlu'nun olağanüstü kongre kararını açıklaması bekleniyor. Olağanüstü kongre tarihi 22 Mayıs olarak belirlendi.

ANKARA son dakika gelişmelere sahne oluyor. Kritik MYK toplantısında AK Parti olağanüstü kongresinin tarihi belli oldu. Birazdan Ahmet Davutoğlu son dakika kararlarını açıklayacak.

Başkent'teki kritik MYK toplantısı bitti. Saat 12'den sonra başlayan MYK toplantısı çok kısa sürdü. Yaklaşık 35 dakikada tamamlanan MYK'da olağanüstü kongre kararı alındı. 

KONGRE TARİHİ 22 MAYIS!

Gelen son dakika haberine göre olağanüstü kongre 22 Mayıs 2016 tanihinde yapılacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun birazdan basın toplantısı düzelemesi bekleniyor. Davutoğlu soru almadan ve kısa bir açıklama yapacak. 

DAVUTOĞLU ŞİMDİ NE YAPACAK?

CNN Türk Ankara temsilcisi Hande Fırat’ın verdiği bilgiye göre Davutoğlu İstanbul’da ikamet edeceK ve sadece yasama çalışmaları için Ankara’ya gidecek.

Hande Fırat, son kulis bilgilerini duyururken "Kendisini (Davutoğlu) belki Ankara'da çok görmeyeceğiz. Herhalde kendisini daha çok İstanbul'da yerleşmiş olarak göreceğiz.AK Parti'den istifa etmesi beklenmiyor" ifadelerini kullandı.

AK Parti’de genel başkanlık koltuğuna kimin oturacağı sorusuna da yanıt aranıyor. Kulislerde dolaşan isimler var. Hande Fırat, “Bu isimlerden bir tanesini Cumhurbaşkanıişaret edecektir. Kongrede tek aday beklenmiyor. Çok aday beklemiyoruz” diye konuştu. 

Yorumlar
ÇOK OKUNANLAR